x

Marina sa suprugom došla na onkologiju!

Hitmejkerka Marina Tucaković posjetila je u petak Institut za onkologiju i radiologiju kako bi prekontrolisala zdravstveno stanje nakon što je sredinom prošle godine operisala tumor na dojci.

Ona je na pregled otišla sama, dok je suprug Aleksandar Radulović Futa nešto kasnije ušao u prostorije instituta kako bi je sačekao da završi sa pregledom.

- Marina je došla na kontrolu na Institut za onkologiju i radiologiju sa svojim suprugom Futom, koji ju je u hodniku sve vrijeme strpljivo čekao da završi kontrolu. Nakon 40 minuta provedenih sa ljekarima Tucakovićka je mirno išetala iz zgrade, pa je Futa pritrčao i držao je pod ruku kako se slučajno ne bi okliznula i pala. Oni su se potom odmah uputili ka svom autu i odvezli kući, a sudeći po izrazu lica koji je hitmejkerka imala po izlasku iz bolnice, nema sumnje da je zadovoljna rezultatima pregleda - priča naš izvor koji se zatekao ispred bolnice, piše Srpski telegraf.


Inače, Marina je nedavno za medije otkrila da uveliko sprema pjesme za nekoliko pjevačica jer sada, dok je u procesu oporavka od operacije, ima vremena napretek. Ona je usput objasnila i da joj nedostaje estrada, te i da se nada da će se što prije vratiti u sedlo i krenuti da radi punom parom.

- Normalno je da mi nedostaje estrada. To je meni u krvi i to je moj život. Ali, tako je kako je. Nekada pauza dobro dođe. Trenutno imam vremena napretek, tako da imam i šta da radim. Pripremam nešto novo za Anu Nikolić, pa za Jelenu Karleušu, Cecu Ražnatović. Život teče dalje, sa mnom ili bez mene, a ljudi moraju da rade - rekla je Marina nedavno za medije.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.