x

iskreno

Marina Tucaković isprozivala pola estrade!

U opštoj besparici na estradi i Marina Tucaković poklekla je pred novim biznisom. Kao što znate, poznate ličnosti na svojim društvenim mrežama reklamiraju razne proizvode. Ali, kako kaže, njoj se javljaju i kladionice koje daju besplatne spinove, ali time ona neće da se bavi.

I to bi bilo OK da indirektno svojim komentarom ona nije prozvala dobar dio estrade, koji od tog uzima lijepe parice.

– Ajde, OK je da radim reklamu na Instagramu, ali ono, fazon, javi se kladionica za dva bonus tiketa od 200 dinara… Ma, bježi bre – objasnila je Marina, koja po sopstvenom priznanju, veliku sumu novca svakog mjeseca mora da odvoji za liječenje, a prihoda skoro da nema.


S druge strane, Jelena Karleuša, Kija Kockar i Stanija Dobrojević zaštitna su lica jedne kladionice, dok se Sandra Afrika i Milica Todorović pojavljuju u reklamnoj kampanji druge kladionice. I Luna Đogani je baš tu našla izvor prihoda, pa poziva svoje pratioce da okušaju sreću u igrama na sreću, dok je „Žena od sultana”, odnosno Tijana Milentijević, takođe dobila ulogu u jednom ovakvom propagandnom spotu, baš kao i članice grupe „Hurricane” Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić, koje su čak preradile i pjesmu Snežane Savić „Tri poljupca hoću ja”, za potrebe bonus klađenja.


– Mislimo da Marinina izjava nije upućena nama. Generalno ne volimo da komentarišemo izjave drugih ljudi. Svako ima pravo na svoje mišljenje – rekle su njih tri, dok su ostale prećutale prozivku.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.