x

FRANCUSKI REPREZENTATIVAC

Mbape traži 240 miliona eura od Reala

Vlasnici PSG-a su ljuti što Mbape ne želi da produži ugovor sa klubom

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape (Kylian Mbappe) nije trenutno u planovima Reala, ali madridski klub prati šta se dešava sa francuskim reprezentativcem, prenosi španski sportski list Marca.

"Pokušava da izvuče svaki euro"

Real je prošle godine želio da angažuje Mbapea, ali je napadač PSG-a tada odlučio da produži saradnju sa "Svecima".

Mbape je ranije saopštio da ne želi da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom, koji francuskom reprezentativcu ističe 30. juna naredne godine.

"Marca" navodi da su Mbape i njegovi menadžeri fokusirani samo na novac, a ne na sportske uspjehe.

- Vlasnici PSG-a su ljuti što Mbape ne želi da produži ugovor sa klubom. Igrač navodno pokušava da izvuče svaki euro iz sadašnjeg ugovora sa šampionom Francuske.

U slučaju da dođe do raskida ugovora u ovom prelaznom roku, Mbape će tražiti od Reala 240 miliona eura koliko bi dobio kroz platu i bonuse ako ostane u PSG-u do juna naredne godine - ističe se u tekstu španskog lista.

Nema plana B

Marca tvrdi da predsjednik Reala Florentino Perez nema plan B, odnosno još nije pronašao napadača koji bi mogao da zamijeni Karima Benzemu, a navodno je planirao da Mbape naredne sezone predvodi "kraljevski klub".

Na listi želja trenera Reala Karla Anćelotija (Carlo Ancelotti) su Hari Kejn (Harry Kane), ali i srbijanski napadač Dušan Vlahović, koji bi mogao da ode u Madrid na jednogodišnji pozajmicu.

Međutim, španski mediji navode da Juventus ne želi da proda ili pošalje na pozajmicu srbijanskog fudbalera u neki drugi klub bez adekvatnog obeštećenja.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.