x

Mesud Pezer i tamnoputa Elmina MBandolo iz Jalinog spota u novoj reklami Fitness RUN Zenica!

Kako je uvijek bilo - najbolji idu s najboljima. Fitness Run Zenica, jedan od najboljih fitness centara u Ze-Do kantonu je snimio novu reklamu u kojoj se pojavljuju BH reprezentativac, više puta balkanski prvak i prvak BiH u bacanju kugle Mesud Pezer i tamnoputa manekenka Elmina MBandolo. Oni su bili dio projekta nove reklame fitness centra koji posjeduje najsavremeniju opremu i iskusna stručna lica, a gdje se svakom novom sezonom donosi pregršt iznenađenja.

Fitness RUN Zenica

Multiplex Ekran Family centar - Trg Alije Izetbegovića 86

+387 62 81 77 11

Zeničanin i uspješni sportista Mesud Pezer našao se u novoj reklami za Fitness RUN Zenica. Svjestan činjenice kako je riječ o broju 1 kada su u pitanju fitness centri u Ze-Do kandonu, pa i šire, bh. reprezentativac se i sam uvjerio u daleko najbolje usluge ovog centra. Inače, iza Pezera su brojna takmičenja i veliki uspjesi: balkanski rekord i državni, 5 mjesto u dvoranskom prvenstvu Birmighen (21,15), 2013. godina juniorski evropski prvak Rijeti Italija (20,44), kao i učešće na Olimpijskim igrama 2016. u Brazilu, Rio de Janeiro. Najbolji rezultat mu je 21,40,  što je i državni rekord BiH na otvorenom. Balkanski je prvak više puta. Na evropskom bacačkom kupu u Španiji je osvojio prvo mjesto (20,69). Na manifestaciji Izbor najuspješnijih sportista i sportskih ekipa za 2018. godinu odato mu je priznanje za najuspješnijeg sportistu BiH. 


Tamnoputa Elmina MBandolo, također je svima poznato lice, ne samo u Zenici, već i široj javnosti, budući da je imala velike projekte. Pojavljivala se u mnogim spotovima najpoznatijih imena, među kojima su Jala Brat (numera La Martina), Dara Bubamara (Amnezija), a tu su i reklame za Commerce d.o.o.. Zanosna Elmina će se pojaviti i u najnovijem spotu grupe Miligram koji izlazi do kraja mjeseca.


Novu reklamu za Fitness RUN Zenica je radila ekipa Be Real Studio, a krajnji rezultat je sjajan, što i nije bilo teško postići uzmemo li u obzir da su angažovana poznata imena, ali i na sami ambijent fitnessa uz svu najmoderniju opremu.


Fitness RUN Zenica važi za jedan od najmodernijih i najopremljenijih fitnes centara u regionu, a sve sprave su najboljeg svjetskog proizvođača TechnoGym. Smješten je u suterenu (-1) Family centra Multiplex Ekran Zenica u ugodnom i vedrom prostoru i idealno je mjesto gdje možete vježbajući oplemeniti duh i tijelo. Vrhunski opremljen Fitness RUN Zenica, pod vodstvom stručnih trenera pravi je izbor za sve koji žele da svoje tijelo dovedu u odličnu formu.



Svi koji brinu o sebi, svom zdravlju i izgledu mogu trenirati u čistom i klimatiziranom prostoru, a sve to je prilagođeno bh. standardu. Mjesečna članarina iznosi 35 KM. Za pripadnice ljepšeg spola u cijenu mjesečne članarine su uključeni grupni ženski treninzi zumbe, cardia i pilatesa uz profesionalne trenerice.

Posjetite i ako vam se sviđa lajkajte Facebook stranicu Fitness Run Zenica:

https://www.facebook.com/FitnessRunZenica/?fref=ts 

Posjetite i ako vam se sviđa zapratite Instagram stranicu:

https://www.instagram.com/fitness_run_zenica/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.