x

ZABAVLJALA MLADENCE I GOSTE

Mia Borisavljević pjevala na svadbi na kojoj je prebijena Šavija: Ovo kaže o skandalu za koji je osumnjičen Karić!

Stefan Karić zvanično je osumnjičen za brutalno nasilje nad Natašom Šavijom, koja je nakon batina na jednoj svadbi završila u bolnici.

Na jednoj od fotografija sa tog veselja koje su našle na mrežama, mogli su se vidjeti i Mia Borisavljević i Aleksa Balašević.

Kontaktirali smo sa Mijom, kako bismo od nje saznali nove detalje incidenta između Šavije i Karića, ali  je ona rekla da je na slavlje došla dosta kasnije, te da ništa nije vidjela.


- Mi smo tamo pjevali dosta kasno, poslije Đanija. To je bilo negdje između ponoći i jedan sat. Čuli smo da je došlo do nekog incidenta na svadbi, ali zaista ništa nismo vidjeli, jer smo došli dosta kasno. Svi oni koji su učestvovali u tome su već bili otišli - poručila je Mia za Kurir.


Podsjetimo, Nataša Šavija nakon zvjerskih batina koje je dobila na svadbi kod prijatelja, trenutno boravi u bolnici pod konstantnim nadzorom ljekara.

Kako je Kurir saznao od bliskog izvora policiji, zvanično osumnjičeni za ovo nedjelo je Stefan Karić, za kojim se intenzivno traga dok od njega nema ni traga ni glasa.


Starleta je primljena u bolnicu sa teškim povredama, prelom kostiju i lica. Takođe, ostala je i bez delova kose, a predstoji joj nekoliko operacija. Nakon stravičnih udaraca koje je primila u glavu i zadobila hematome i modrice, starleta je ostala i bez dijela kose.

.

..


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.