x

dno dna

Mihićev otac ogorčen na sina zbog Deniz Dejm: Stefanov drug otkriva sve detalje porodične drame! Sramota je što je to uradio!

Otac Stefana Mihića jako je razočaran ponašanjem svog sina u rijalitiju Zadruga. Iako je od samog početka bio veliki protivnik njegovog učešća u rijalitiju, kap koja je prelila času bio je njegov eksplicitni snimak s..sa sa Deniz Dejm, koji je šokirao gledaoce širom regiona, saznaje Kurir.

Ovu informaciju je potvrdio i Stefanov prijatelj D., koji ni sam ne može da povjeruje da je Stefan dozvolio sebi ovakvu sramotu pred kamerama.

- Ja i dalje ne vjerujem šta sam vidio. Stefan je uvijek bio čovjek slobodnih shvatanja, ali je ovo zaista i nas ostavio bez teksta. Na to je sigurno uticao i alkohol, baš je bio popio to veče. To je Deniz iskoristila, a on kad mu se već nudi, nije htio da je odbije i eto - desilo se šta se desilo. Ipak, mislim da je sramota što je to uradio tako javno, to su ipak mogli svi da vide. Mogli su bar negdje da se sakriju, ne bi bili prvi - rekao nam je D.


Ipak, po njegovim riječima, najveću sramotu doživio je Stefanov otac, koji je bolestan i koji ni po koju cijenu ne smije da se nervira.

- Čuli smo se prije neki dan, rekao mi je da se stidi njegovog ponašanja. Čovjek od bruke ne izlazi iz kuće i jako se nervira. Trebao je misliti i na to, prije nego što se ovako izblamirao sa Deniz. On dobro zna da je njegov otac bio i protiv ulaska u "Zadrugu", a sad tek ovo, užas... Čovjek ne smije da se nervira, mnogo je bolestan, ako ovako bude nastavio Stefan će ga nositi na duši. Ostao je bez majke, zar zbog s..sa da ostane i bez oca? - zapitao se na kraju Mihićev drug.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.