x

ne gleda više zadrugu

Milan Milošević otkrio kako je spojio Anđelu i Zvezdana, pa potkačio Đedovića: Ja sam postavio standarde!

Iako više nije voditelj Zadruge, interesovanje za Milanom Miloševićem je još veće i svi se pitaju šta radi i koji su njegovi planovi. On je sada gostovao u emisiji kod Meme Haljevca na Hype TV i otkrio kako je on "krivac" za vezu Anđele i Zvezdana. 

- Ja ne gledam to sada, ali ja sam taj koji je bukvalno spojio Anđelu i Zvezdana. Ja sam njima govorio da se opuste, njoj sam govorio da se opusti. Znao sam da će ovako biti, zaljubili su se na početku. Ja sam i spajao i razdvajao, uvijek sam gledao šta gledaoci žele - kazao je i on otkrio da ima super projekat. 


- Sada je internet sfera preuzela primat, svakako ću dati svoje povjerenje nekom ko je najbolji. 

Na pitanje voditelja kakav je osjećaj kada gleda kako neko pokušava biti njegova kopija, alaudirajući na Marka Đedovića koji je došao na Milanovo mjesto, Milošević kaže: 


- Pa nema šta, ja sam tu postavio standarde što se tiče toga i svi koji su došli poslije mene su govorili da samo gledaju kako ja radim i da su na dobrom putu. Čak i neke moje poštapalice po kojima sam bio poznat su sada aktivne, ali meni je to drago. Uvijek je broj jedan - jedan - rekao je Milan. 

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.