x

MILAN PRODAJE BADNJAKE DA BI LIJEČIO ŽENU I KĆERKU / U skromnoj brvnari živi njih ŠESTORO

Milan Čubrić, otac četvoro djece iz sela Goračići kod Lučana, postao je simbol borbe i predanosti za svoju porodicu.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Njegova odlučnost da provede gotovo dva dana prodajući badnjake preko puta kafane "Car Lazar" nije proizvela samo divljenje, već i duboku emotivnu reakciju kod mnogih ljudi. Ono što ovog hrabrog čoveka pokreće je želja da obezbedi najlepše trenutke za svoje najmilije tokom božićnih praznika.

NAJČITANIJA VIJEST

Bužimljanin pretukao djevojku pa se sam prijavio policiji

Nesebična borba za bližnje Ono što posebno dira u srce jeste činjenica da Milan nije postavio cijenu na svoje badnjake, već je odlučio da svako da koliko može.


"Ostajem cijelu noć i sutra cijeli dan da prodajem. Na kraju se to sve lijepo očisti, sredi i uljudi se", poručio je Milan, pokazujući svoju neizmjernu predanost i požrtvovanost.

Teškoće i izazovi Finansijski problemi su glavni razlog zbog kojeg se Milan našao u ulozi prodavca badnjaka.


"Treba mi novca za kuću i djecu. Žena i najstarija kćerka Sanja imaju zdravstvene probleme, imaju epilepsiju. One nisu mogle da dođu da mi pomognu", objasnio je on.


Ovo je samo jedan od mnogobrojnih izazova s kojima se ova hrabra porodica suočava. Porodična sloga kroz teškoće Milanova porodica, koja broji šest članova, suočava se sa brojnim teškoćama, kako finansijskim, tako i stambenim.

"Gledajući i stambeno, mnogo očajno živimo, sobica jedna, brvnara, tri sa tri", dodao je Milan, oslikavajući sliku teške materijalne situacije.

NAJČITANIJA VIJEST

Vlasnica odbila prodati svog psa za 200.000 dolara: Ja sam ga rodila, to je moja beba

Ovaj primjer hrabrosti i odlučnosti poziva sve koji prolaze pored njegovog prodajnog mjesta da podrže njegov trud kupovinom badnjaka. Milan Čubrić je istinski junak koji svojom posvećenošću i ljubavlju prema porodici inspiriše mnoge ljude da se okrenu bližnjima i pruže podršku u teškim vremenima.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.


Kurir.rs/Blic/Media Portal TV

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.