x

tviteraši je osudili

Mileni Ćeranić zbog veličanja Ratka Mladića traže zabranu pjevanja u BiH i Crnoj Gori!

Milena Ćeranić sigurno nije mogla ni da pretpostavi da će izazvati buru negodovanja na svoj račun kada je prije nekoliko večeri na jednom slavlju otpjevala stihove "Mladiću moj, problem je tvoj, što si ti srpski heroj".

Bilo je to u danu kada je Ratku Mladiću potvrđena prvostepena presuda u Hagu, po kojoj je osuđen na doživotnu robiju. Društvo koje se te večeri zateklo zatražilo je od nje da otpjeva promijenjene stihove pesme "Mladiću moj", koju u originalu izvodi Zana, što je ona i učinila. Barem tako ona tvrdi u saopštenju, navodeći da "nije znala sa čime je modifikovan tekst pjesme povezan". Da li ćete joj vjerovati da u danu kada je udarna vijest bila presuda ratnom zločincu Ratku Mladiću ona ne zna zbog čega pjeva pjesmu u kojoj govori "srpski heroj", to ostavljam vama.


Njen nastup su mnogi gosti, među kojima je bio i Vujadin Savić, snimali i objavljivali na Instagramu, pa se to brzo raširilo po društvenim mrežama. Ćeranićka je tako odmah postala glavna tema tviteraša, koji joj poručuju da više nema šta da traži u Bosni i Crnoj Gori, pozivaju da se zabrani izvođenje njenih pjesama.


- To je opajdara sa "Farme", što je u Bosni pjevala, pjevala je, vazda bila i ostala najobičnija kanta za spe.mu propalim sportistima, da smo država, kao što nismo, ovakvima bi u Crnu Goru doživotno bio zabranjen ulaz, bukvalno su ti u Crnoj Gori zatvorena vrata, ološu najveći - samo su neki od tvitova.


- Do momenta kada su krenuli medijski natpisi nisam znala s čim je modifikovan tekst pjesme koji sam iznenada dobila da otpjevam na privatnoj proslavi povezan, jer me, kao što sam već apostrofirala, politika ni najmanje ne zanima i svu svoju energiju usmjeravam ka lijepim i pozitivnim stvarima, a da sam bila upućena, sigurno to ne bih učinila jer u mom srcu nema mjesta za mržnju prema bilo kom narodu, a posebno ne prema narodu koji jako volim i prema zemlji odakle je veliki broj mojih prijatelja, niti ima mesta za podršku ljudima koji su učinili bilo kakvo zlo - zaključila je Ćeranićeva.


Vujadin Savić za Kurir kaže da je on inicirao da Milena otpjeva sporne stihove, da mu je krivo što je ona sada meta napada i javno joj se izvinjava zbog toga.

- Milenu znam već duži niz godina i jako mi žao što se dovodi u vezu sa bilo kakvim oblikom nacionalizma jer djevojka apsolutno nije iz te priče, naprotiv. Još više mi je žao što sam upravo ja, kao njen prijatelj, doveo do toga da se njeno ime veže uz takve naslove jer sam inicirao da otpjeva taj djelić pjesme, a ona nije imala predstavu o čemu se radi sve dok nisu krenuli natpisi po portalima. Mnogo puta sam joj se izvinio privatno, pa ću iskoristiti ovu priliku da joj se izvinim i ovako javno za neprijatnosti koje nepravedno doživljava.

.

.

.

..

Izvor: Kurir/Ekskluziva

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.