x

Milić Vukašinović narušenog zdravlja ogorčen na Acu Pejovića: Bubreg bi prije dao, nego pare sa gomile

Popularni doktor za rokenrol već duži vremenski period ima značajnih zdravstvenih problema. U trenucima najveće muke, nije bilo mnogo onih koji su bili spremni da pomognu. Ipak, njegov kolega Aco Pejović ponudio je pomoć, što je Vukašinović javno potvrdio na društvenim mrežama.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Prvi put sam upoznao čovjeka čiji kvalitet ličnosti, ljudski vrijednosni sistem uključujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspjeh koji je ogroman, a to je pjevač i umjetnik, velika zvijezda narodne muzike Aco Pejović, koga lično ne poznajem nit smo se ikada sreli, čuli se jednom telefonom da mu na Viber pošaljem dvije pjesme da čuje i to je sve i taj čovjek je kad je krenulo sve ovo sa mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana slobodno zove u bilo koje doba za šta god treba u vezi mene i mog liječenja, što je Su i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima. Toliko o stvarnoj ljudskoj vrijednosti i stvarnoj ljudskoj veličini sadržanim u velikom Aci Pejoviću. Do groba zahvalni Suzana i Milić Vukašinović – pisao je Vukašinović u septembru.


Ipak, u odnosu dvojice kolega došlo je do zahladnjenja odnosa. Vukašinović, naime, sada tvrdi da mu Pejović odbija pomoći, te da mu se ne javlja na pozive.

Evo kako to izgleda kada se veliki Aco Pejović ponudi da pomogne "šta god treba" pa kad sam mu pomenuo finansijsku pomoć, niti se više javlja niti odgovara na poruke, kao da sam mu tražio bubreg da mi da a i bubreg bi lakše podnio nego da skida pare sa gomile – stoji u posljednjoj Milićevoj objavi na Facebooku.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Avaz.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.