x

Milica Pavlović renovirala imanje u selu u Bunibrodu, pretvorila ga u čist luksuz: Slike nekada i sada sve kazuju

Mlada zvijezda Milica Pavlović veoma je vezana za porodičnu kuću u selu Donji Bunibrod gdje je odrastala sa bakom i dekom, a kuću je potpuno renovirala i sada pokazala kako izgleda.

Ona je nedavno u intervjuu koji je dala za medije, nakon koncerta Jelene Karleuše na kojem je i ona nastupila, otkrila da mijenja kapiju u selu i da je zbog toga veoma uzbuđena.


I bez obzira na to što je pretrpana poslovnim obavezama oko solističkog koncerta koji je zakazala za 23. decembar, Milica je otišla u rodni kraj i svojim pratiocima na Instagramu pokazala kako izgleda renovirana kapija u porodičnoj kući Pavlović, ali i kompletna kuća koju nije zapostavila nakon smrti voljenih, bake i deke.


Pavlovićeva je sada na svom Instagram profilu objavila video iz Donjeg Bunibroda i pokazala kako sada izgleda njena kuća, ali i glomazna, nova kapija.


Moja kapijica, moja mala kućica na kraju sela. Svuda pođi kući dođi. – napisala je Pavlovićeva.


Inače, kako se u pozadini vidi da je potpuno sredila i kuću, mnogi su ostali oduševljeni zbog njene želje, volje i svega ostalog što posjeduje i to što je uložila ozbiljna novčana sredstva kako bi potpuno transformisala kuću u kojoj je odrasla.



.


.

.

.

.


Izvor: Telegraf.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.