x

Miljana Kulić osula paljbu po Zoli, pa otkrila šokantne detalje raskida: Trčala sam bez gaća po ulici za njim, samo me je tovio!

Miljana Kulić pričala je o svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, a i drugi zadrugari dali su svoj sud.

"On je bio moj prijatelj i dan danas jeste. Nisam se vidjela sa njim jer je u drugom gradu, inače bih. On je jako dobar čovjek", rekla je Ivana Šopić, a Miljana se nadovezala:

"On je ulizica, ušao je u rijaliti da napada majku i mene, on vodi rat sa nama."


"Ja Zolu ne volim, to je bila opsesija. Ja sam upropaštavala sebe 2, 3 godine. Ja sam rekla za sebe da sam dno dna, kao Luna, ali ja nisam majci okrenula leđa. Luna bar nije upropastila sebe", rekla je Miljana, pa dodala:

"Pozvao me u Bosnu, bila sam nekoliko dana sa njim, pa nisam mogla da izdržim bez djeteta. Kada me pozvao, zvao me jer zna da ulazim u Zadrugu 4. Tjerao me da jedem, spavam do pet, da idemo u kladionicu... Koristio je svaku priliku da snima sa mojim sinom "storije", to objavi i ljudi pomisle da je divan i brižan. On je došao kod mene kući, a za sve imam svjedoke."


"On se obraćao drugu na Željkov rođendan preko mog profila, govorio je da se "nafurnjao" i da ne zna gdje je. Koristio je travu i ono drugo, kada dobije novac u kockarnici. Tu upoznaje ljude koji mogu to da mu daju. Njegov drug je tražio novac od mene. On je bacio ključeve od stana, izašao, otjerao me u ... i meni nije bilo jasno zbog čega. Moja majka je bila svjedok svega. U tom trenutku sam bez gaća krenula za njim da trčim, imala sam samo haljinu preko. Kada sam ga zaustavila, počeo je da me vuče za ruke, šutira u nogu, pa me je komšinica prevezla, pozvala policiju i rekla da se desio incident."


"Pitala sam ga šta mu se dešava, ne mogu na silu nekog da vratim, ali mi je on rekao: "M.š od mene, psihopato", zato što je shvatio da ja neću da mu vraćam, dugove. Ja sam se zbog njega ugojila 42 kilograma, ali sam sam kriva. Na stolu pica, palačinke, on je mene tovio, da me niko ne bi htio, gdje je moja pamet?! Gdje je nestalo ono za šta kritikujem ljude? Luna, ti i ja smo dno dna, ali ti si veće, jer ja nisam Zolu stavila ispred svoje majke. On me navukao i na kocku, a kada gubi on psuje sve svece", govorila je Kulićeva.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.