x

Miljana, nemoj da si kao Ceca Kitić, sa svakim mužem da imaš po dijete: Marija iskritikovala najbolju rukometašicu!

Marija Kulić žestoko je napala Svetlanu Cecu Kitić i ismijavala je zbog toga što iza sebe ima četiri braka i troje djece! Ona je potom rekla da rukometašica ima tikove od silnih problema u životu, a zatim ju je imitirala.

Kad je Ceca rekla da joj se ne dopada Miljanino ponašanje i rasprave s Lazarom Čolićem Zolom, ona ju je izvrijeđala, a napadu se priključila i Marija. Kulićka je savjetovala kćerku da ne bude kao Kitićeva, koja sa svakim mužem ima po jedno dijete.

- Vidiš Miljana ovu? Ona ima sa jednim mužem jedno dijete, sa drugim drugo, sa trećim treće, pa uzela nekog četvrtog za koga je mislila da će sve da ih izdržava. Nemoj molim te da kreneš njenim putem. Je l‘ vidiš za stolom šta radi, Miko? - počela je Marija, a potom klatila glavom i rekla da Ceca ima tikove.


- Od problema koje je sama sebi napravila trza glavom. Samo nju snimaju i narod se smije. A to je napravila zbog svoje glave i pameti. Što je žena toliko bila bistra u životu i toliko lijepe i pametne odluke donosila. Molim te, nemoj da se ugledaš na nju - poručila joj je Marija, dok je Ceca ćutala i prala sudove.

- Ne, ja ću sa Zolom još jedno i to je to. Imala sam dva muža. Mislim, ovaj (Ivan Marinković) nije ni bio muž. Ne brini, mama, neću, sa Zolom i tu se zaustavljam - rekla je Miljana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.