x

poznavali se

Monstrum iz Gradačca trenirao Zvezdu Granda Melihu Imširović: Uklonila sve slike sa društvenih mreža nakon stravičnog zločina!

Mlada pjevačica Meliha Imširović, koja se proslavila u takmičenju "Zvezde Granda", poznavala je Nermina Sulejmanovića, monstruma iz Gradačca. Kao i mnogi iz Gradačca, poznavala ga je preko njegovog posla.

Naime, on je takmičarku "Zvezda Granda" trenirao u teretani u kojoj je radio. Na njenom Fejsbuk profilu su stajale fotografije sa njim, ali ih je obrisala.

Fotografije su osvanule na društvenoj mreži Tviter.

- "Zvezda Granda" Meliha Imširović trenirala sa Nerminom Sulejmanovićem, monstruom iz Gradačca - stoji u naslovu ove objave.


Čim se zločin dogodio, pjevačica je fotografije uklonila. Podsjetimo, Nermin je prvo brutalno pretukao Nizamu Hećimović, svoju nevjenčanu suprugu, a potom je ubio u uključenju uživo. Nermin je ubio još dvoje ljudi, dok je troje tog dana ranio.


Meliha se prošle godine našla u centru skandala, kad se na društvenoj mreži TikTok pojavio skandalozni snimak, kada je suprug "Zvezde Granda" Dade Mešaljić uhvaćen u prisnom odnosu sa njenom koleginicom Melihom, dok je Dada bila u poodmakloj trudnoći. Dada se tada oglasila i objasnila ozbiljnost situacije.


- Dragi prijatelji i svi oni koje zanima, ovom prilikom želim saopštiti da sam ja žena u poodmakloj trudnoći, te da sve informacije koje dolaze do mene loše utiču na bebu i mene, te vas molim za razumijevanje i strpljenje. Povodom novonastale situacije ne bih davala nikakav komentar osim da je sve kristalno jasno kakvo je stanje trenutno, a i u budućnosti. Voli vas vaša Dada - napisala je pjevačica u svojoj objavi tada.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.