x

Mina i Ana zajedno učestvovale u org.jama! Snimljene u opasnoj lezbo akciji: Traže im 10.000 eura za otkup videa!

Starlete Mina Vrbaški i Ana Korać više puta su dovođene u vezu sa pros..tucijom i prozivane za razne bahanalije u stanu u vrijeme kada su živjele zajedno. Iako su Mina i Ana tvrdile da nemaju nikakve veze sa bludnim radnjama, kako saznajemo, Mina i Ana bile su glavne akterke u lezbo-akciji, koju je jedan momak usnimio, te su sada na meti ucjena.

Naime, kako izvor za Rijaliti navodi, zadrugarke ucjenjuje momak koji ima njihov lezbo po.no snimak, nastao u zanosu alkohola u vrijeme kada su se družile i zajedno ludovale. Ove dvije starlete posljednjih dana nemaju mirne snove jer su se nakon završetka rijalitija "Zadruga" probudili zli duhovi za koje su obe mislile da se više nikada neće javiti i da će moći mirno da nastave svoje živote.

- Njih dvije su dokaz da se repovi iz prošlosti ne mogu tek tako isjeći. Koraćka i Vrbaški bile su lud tandem dok su se družile i živjele zajedno. Kod njih u stanu su dan-noć bile neke lude žurke. Pravile su haos kakav pamti cijela zgrada u kojoj su tada stanovale. Dolazili su im razni momci, vjerovatno sponzori ili budući sponzori. One su njima pružale sve ugođaje, nisu imale ni stida ni srama. Alkohol je činio svoje, pa nekada ni same nisu znale koliko su prelazile granice normalnog ponašanja - naveo je izvor blizak starletama, te opisao kako je nastao sporni po.no-snimak.


- Jedne večeri su bile prepijane, pa su iz čistog zezanja počele da se ljube i maze, dok je jedan od njihovih tadašnjih udvarača snimao mobilnim telefonom. Ponesene atmosferom i pijane od koktela, Mina i Ana su počele da zadovoljavaju jedna drugu. Sve je ličilo na opasan lezbo po.no film. Lik je sve to snimao, a one toga nisu bile ni svjesne. Vidjele su samo jedna drugu - kaže naš izvor dobro upućen u dešavanja sa dvije nekadašnje drugarice.


- Kada su odigrale lezbo-predstavu, a on bukvalno onanisao na ono što je imao ispred sebe, sa snimkom Mininog i Aninog se.sa otišao je kući. Želio je da ga ima samo za sebe, ali kada su obe postale popularne u sferi najgledanijeg rijalitija, shvatio je da ih ima u šaci. Mina želi miran život, a Ana ima Davida. Perverznjak je počeo da ih ucjenjuje da će snimak pustiti javno ukoliko ponovo ne budu sa njim, a sada od njih traži i pozamašnu sumu novca da po.nić ne pusti u etar. "Ku.ve raspale, ko vas je tjerao da glumite budale i da se lezbejišete. Ima cijeli svijet da vidi kakve ste budaletine. Naravno, 10.000 eura bi riješilo taj problem", glasila je jedna poruka u nizu poruka koje su pristigle na adresu jedne i druge zadrugarke.


Problem je što se ni Mina i Ana ne sjećaju šta su tačno radile i koliko materijala taj ucjenjivač ima. Mini i nije toliko stalo do toga da po.nić ne ispliva, ali Koraćka hoće živa da se pojede zbog ovoga. Ona sebe pere od cijele afere "pros..tucija" i sada treba da ispliva po.nić sa bivšom pro..itutkom. To bi je uništilo, a vjerovatno i njenu vezu sa Davidom - završava naš izvor.

Kako dalje saznajemo, Ana je čak spremna da plati i cijeli iznos ucjenjivaču za p.rnić, samo da on ne ugleda svjetlost dana, ali problem je što nema garanciju da će on zaista uništiti snimak.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom Korać, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke do zaključenja ovog broja, dok je Mina za Rijaliti kratko rekla: - Zaista nemam komentar.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.