x

haos

Mina tvrdi da ju je tukao i da je svakodnevno dobijala udarce: Mensur se javio tim povodom!

Mina Vrbaški ponovo je govorila o svojoj emotivnoj vezi sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem, sa kojim je romansu započela u prošloj sezoni rijalitija ''Zadruga''. 

Ona je sada otkrila šokantne detalje i iznijela žestoke optužbe na račun Ajdarpašića, tvrdeći da ju je tukao, vrijeđao i prijetio joj, te da njena majka Ivana ima snimljene prijetnje koje joj je on upućivao.

- Napolju je bila ljubomora, haos, nisam smjela nigde da idem... Ljubomora koja je bila ovdje nije ništa šta se događalo napolju. Dobijala sam udarac zbog pogleda... Kad te neko raspali i ne možeš da ustaneš, nije ni blizu toga što se dogodio ovdje.


- Preko prvog udarca sam prešla, poslije dva dana je bilo još jednom, tad sam presjekla. Jednom u taksiju nisam sjela nazad, zvale su mi drugarice prijatelja, na sred autoputa me je zvao i počeo da se dere, morala sam da izađem iz auta i zovem svoj taksi. Jedna djevojka je bila sa nama na njegovom rođendanu, počela da priča o tome kako sam lijepa, ja sam je na kraju pozdravila i poljubila, on je htio da odem jer sam se pozdravila sa tom djevojkom. Poslije me je udario, pala sam na pod", ispričala je Mina između ostalog, a mi onda se oglasio i Mensur.

- Sve što je izrekla je laž, kao i čitav njen život. Ništa više ne bih dodavao, ovom porukom je sve rečeno - poručio je Mensur.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.