x

Mina Vrbaški se prvi put vidjela sa majkom nakon javnog priznanja da se bavila pros..tucijom, otkrila šta se desilo!

Mina Vrbaški napustila je rijaliti imanje u Šimanovcima samo jedan dan prije superfinalne večeri. Iznenađena ovogodišnjim ishodom, priznaje da pojedince nije očekivala na tako visokim pozicijama, a onda je otkrila i kako je prošao njen prvi susret sa majkom Ivanom.

"Iskreno, postoje tu ljudi koje uopšte nisam očekivala u superfinalu, bar njih petoro, ali neću ništa o tome da komentarišem da ne bi ispalo kako sam ja nešto ljubomorna ili tome slično", rekla je ona, pa objasnila zašto je očekivala svađu sa majkom:

"Iskreno, očekivala sam da ćemo se posvađati i da će mi svašta reći, ali za divno čudo sve je okej. Zamjerila mi je samo što sam spominjala neke ljude koje nisam smjela, za sve ostalo me razumije. Poslije svega, mogu samo da se ponosim kakvu majku imam", rekla je ona. 


Inače, Mina je sigurna da će njen rijaliti prijatelj Aleksa ponijeti prvo mjesto ove godine.

"Mislim da smo mi iz prošle sezone zaslužili mnogo više nego pojedinci koji su ostali unutra. Ne zanima me više ništa, sve su to ljige, Marko i Stanija isto, sve mi je jasno, ali nema veze. Po mom mišljenju, pobjedu zaslužuju Aleksandra ili Luna, ne znam koja će od njih dvije osvojiti tu titulu, ali kad bih mogla da biram, to bi bio Aleksa definitivno, on je za mene pobjednik", istakla je ona. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Pinkr.s)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.