x

Minina majka trudna sa ocem Aleksandre Subotić: Zadrugarke nisu ni svjesne šta ih čeka!

Otac Aleksandre Subotić Karađorđe Subotić sumnja da je njegova novopečena djevojka Ivana Vrbaški trudna, zbog čega su zakazali hitan ginekološki pregled.

Kurirov paparaco uslikao je nekadašnjeg žestokog momka i majku Mine Vrbaški u subotu u prijepodnevnim satima kako ulaze u Dom zdravlja u Kaluđerici, gdje su provjeravali da li će zaista postati roditelji. Oni su bili prilično uzbuđeni i nervozni, zbog čega su dvadesetak minuta stajali ispred ambulante i grlili se kako bi ubili tremu.


Foto: Kurir

Dok je Ivana bila na pregledu, Karađorđe je nestrpljivo čekao ispred i sve vrijeme cupkao u mjestu. Nakon sat vremena, Ivana je izašla sretna i odmah mu je pala u zagrljaj. Ona je odradila sve analize i sada se čekaju rezultati. Budući da je Ivana prešla četrdesetu godinu, ona bi morala ozbiljno da vodi računa o trudnoću ukoliko želi da zadrži dijete.

Roditelji rijaliti učesnica uputili su se ka Karađorđevoj kući, u koju se Minina majka nedavno uselila.


Ovim povodom pozvali smo Karađorđa za komentar i on je potvrdio  saznanja, prenosi Kurir.

"Gdje ste nas slikali? Kako vas mi nismo vidjeli? Sigurno bih vas prepoznao. Pa imamo lijepe vijesti. Izgleda je Ivana trudna jer joj kasni menstruacija, pa sada čekamo vijesti. Priželjkujemo bebu, to nam je najveća želja. Radujemo se novom potomstvu. Mislim da će Aleksandra i Mina biti strašno iznenađene i šokirane do bola. One i ne slute šta se dešava i siguran sam da ne bi povjerovale u našu priču. Na izjavu Davidove majke Aleksandra je reagovala zainteresovano, zahtijevala je da se čuje sa mnom i vidi šta se dešava. Nema predstavu da smo Ivana i ja zajedno, ma ne može ni da sanja. Mogu misliti na šta bi tek Minina faca ličila kad bi saznala. Sve i da se njih dvije protive, neće me rastaviti od Ivane. Ona će se i poroditi dok se ne završi rijaliti", rekao je Subotić za Rijaliti dodatak.


(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top