x

Miralem Ramić uz lasere i pjesmu Dubioze kolektiv raspametio žiri!

U drugom duelu Zvezda Granda našli su se Martinijan Kirilovski i Miralem Ramić . Miralem je izveo pjesme “A i ti me iznevjeri” i “Volio BIH” , s obzirom da nijedan takmičar nije dobio dovoljan broj glasova za direkan prolaz dalje, žiri je ponovo odlučio i izabrao da Miralem treba ići direktno u treći krug.

Poslije prve pjesme "Ne daš mi mira" verzija Željka Joksimovića, Miralem je sa kapuljačom izašao na scenu i otpjevao "A ti me iznevjeri" Bijelog dugmeta, a za svoj nastup nosio je naočare i rukavice sa laserima. 

"Iznenadio me Miralem i svaka čast za odabir druge pjesme. Bio si u svom fazonu perfektan, veseo i razgovijetan i sve je bilo na mjestu što se pjevanja tiče", rekla je Marija. Bosancu je Miralem bio bolji od prvog u obje pjesme.

"Prvi momak je simpatičan i lijepo pjeva, a drugi je namazano izabrao pjesme. Uživao sam u njegovom nastupu. Svaka čast", rekao je Tajanstveni.

"Prvi kandidat perfektno otpjevao obje pjesme. Drugi kandidat je bio odličan. Pjesmu "Dubize" si pjevao sjajno, ali si u pjesmi "Bijelog dugmeta" promašivao tonove", rekao je Lukas. Jelena Karleuša je rekla da je fan oba kandidata.

"Što se tiče kandidata broj dva imao je lijepu emociju i vratio si nam osmeh na lice i fantastično si nas zabavio. Bravo što si izveo politički angažovanu pjesmu", rekla je Jelena. Saša Popović je zamolio žiri da preglasavanjem odluči ko ide direktno u treći krug, a to je bio Miralem Ramić!

(Grand.online)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.