x

ovo je njihov dom

Veljko i Bogdana ne žive sjajno: Evo šta se zapravo krije iza velikih zidina luksuzne vile u Titelu!

Prvenac Cece Ražnatović, Veljko, iako je sin najveće folk dive, živi potpuno drugačijim životom. Bokser je nerijetko isticao da ga je život u centru srpske prijestonice ugušio, te da bi volio da se preseli negdje na periferiju, što mu se i ostvarilo kada se oženio lijepom Bogdanom Rodić.

Ražnatovićevi tast i tašta žive u vojvođanskoj varošici, Titelu, gdje imaju veliku porodičnu kuću a u dvorištu je bila i jedna manja namijenjena Veljkovoj supruzi. Cecin nasljednik nekretninu dobio je od tasta u miraz, a budući da mu tamošnji mir više odgovara nego gradska gužva odlučio je da se sa svojom izabranicom i sinovima Željkom i Krstanom u potpunosti preseli. Dom Veljka i Bogdane je sada po njihovoj mjeri, evo i kako su ga sredili…


Sve je prethodno od temelja do plafona renovirao, a priča se da mu je majka dala novac za izgradnju bazena. Stvorio je mezimac najveće balkanske folk zvijezde kutak iz snova a sve donedavno znalo se tek kako dom Bogdane i Veljka izgleda samo spolja, piše Ekskluziv.

Njegova unutrašnjost ostala je nepoznata sve do juče kada je bokser na svom Instagram profilu objavio fotografiju sina u dnevnom boravku. Iz tog jednog kadra moglo se mnogo toga zaključiti o samoj nekretnini.


Na prvom mjestu to da je moderno dekorisana, da su zidovi okrečeni u žuto ili obloženi kamenom, ali i da dnevnu sobu krasi veliki televizor ravnog ekrana. Takođe je tu klub crni stočić sa staklom preko. Kuhinja je bijela sa zlatnim detaljima, a od dijela za ručavanje za 10 osoba odvaja je ostrvo.

Veljko i Bogdana u Titelu uživaju sa svojim mališanima a nije tajna da ih i Ceca nerijetko posjeti s obzirom na to da tu pronađe potreban mir, ali i uživa sa unučićima koji joj veoma nedostaju u vili na Dedinju.


Izvor: Svet Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.