x

ŠOK PRIČA SA TURNEJE

Mitar Mirić se toliko napio da je napravio haos u apartmanu: Probušio televizor, pa u njega sipao sok, a ujutru prijavio kvar!

Popularni pjevač je prije nekoliko godina u Australiji napravio pravu havariju u apartmanu u kojem je odsjeo tokom turneje, pa je organizator htio da otkaže sve koncerte.

Naime, Mitar Mirić se toliko napio poslije jednog koncerta u Australiji da je u apartmanu napravio haos i rusvaj. Prema riječima našeg izvora, on je tupim predmetom napravio rubu u televizoru, u koju je potom sipao dvije litre gaziranog soka, što je izazvalo havariju u cijeloj prostoriji.


Ovaj događaj odigrao se prije nekoliko godina dok je Mirić još konzumirao alkohol gotovo svakodnevno. Dešavalo se često da napravi ispade, o čemu se ranije pisalo, ali ipak je ovakav incident nezapamćen.


- Mitar je u to vrijeme umio da bude veoma neodgovoran. Tada, na toj australijskoj turneji, toliko je zadavao glavobolje organizatoru da je čovjek htio da prekine saradnju i otkaže sve koncerte iako su karte bile rasprodate - priča naš izvor blizak pjevaču.

Sutradan, pjevač je pozvao svog saradnika i obavijestio ga da u stanu ne radi televizor.


- Čovjek je otišao da vidi o čemu je riječ, a kad je ušao u apartman, doživio je šok! On je, ko zna čime, napravio ogromnu rupu sa gornje strane televizora i još sipao dva litra soka u rupu. Pa je sok prošao na pod i napravio čitav karambol. U sobi gdje je spavao bile su i ugašene cigarete na tepihu, cijeli stan je bio urnisan. Organizator je počeo da viče na Mitra, a on se pravdao kako se ničega ne sjeća, pa se onda izvinjavao. Tad su se dogovorili da više ne smije ni kap alkohola do kraja turneje da okusi, inače će raskinuti ugovor, zbog čega bi morao da plati penale. E, to ga je opametilo, pa više nije pio. Ubrzo je potpuno ostavio alkohol i, koliko vidim, sad je drugi čovjek - dodao je naš sagovornik i dodao:


- Jednom je sjeo na kraj bine i usred koncerta počeo da razgovara s nekim telefonom tako da su svi u sali mogli da čuju o čemu govori. Organizator ga je svukao sa scene i odvukao u apartman, a koncert je prekinut - završava naš izvor.

.

.

..

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.