x

Mjesec dana od Gruove pogibije: Reperova supruga se oglasila na Instagramu potresnom porukom!

Legendarni reper Dalibor Andonov Gru poginuo je nakon kajtinga na Dunavu, 9. septembra u 47. godini. Mjesec dana nakon njegove smrti, na Instagramu se po prvi put oglasila njegova supruga, Danica Andonov.

- Svako priča sa svojom tišinom, a tišina svašta kaže - napisala je Danica i objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Objava je ganula sve one koji prate Danicu na Instagramu i uslijedila je lavina komentara u vidu emotikona u obliku srca, kao znak podrške da se drži.

Danica je potom na storiju objavila istu fotku, napisavši "30. dan". Nekoliko dana nakon Gruove smrti osvanuli su i grafiti legendarnog repera. Jedan u Beogradu, dva u Pragu. Gru je poginuo 9. septembra 2019. godine, tokom vožnje kajta.


Prema nezvaničnim rezultatima obdukcije, Gru je od jakih udaraca u vodu zadobio dva preloma kičme, nakon čega se udavio. Spasa mu nije bilo, iako su njegovi drugari sa kojima je bio na kajtingu brzo reagovali. Gru je bio iskusan u kajtovanju i uživao je u njemu 20 godina.

Dalibor je sahranjen 12. septembra na groblju Orlovača u Beogradu.

Ispraćen je na dostojanstven i velik način, jer je i sam bio veliki čovjek. Uz bajkere i trubače. Posljednji put zasvirala mu je pjesma "Tiho noći" uz koju je otišao na vječni počinak.


Za sobom je ostavio neutješnu suprugu Danicu i dva sina, Vuka i Relju.

Bio je ljubitelj adrenalina i ekstremnih sportova, motora, osnivač hip-hopa u Srbiji, voljen među kolegama i onima koji ga čak nisu ni poznavali, veliki čovjek i Beograđanin koji nikada neće biti zaboravljen.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.