x

novi detalji smrti

Mjesecima je bio čist, nije uzimao n.rkotike! Rođaka Saše Vidića: Organizam mu je već bio uništen!

Saša Vidić biće sahranjen danas na beogradskom Novom groblju. Iznenadna smrt modnog kreatora i stiliste odjeknula je širom regiona, a sve je šokirao podatak da je posljednje dane života proveo ozbiljno bolestan i sam, u lošoj materijalnoj situaciji, zaboravljen od svih i sa samo dvije stolice u stanu u kom je živio na Novom Beogradu.

Iako su Sašini roditelji preminuli, a ni on sam u medijima nije spominjao druge članove svoje porodice, u jednim dnevnim novinama se dan uoči sahrane pojavila i čitulja za pokojnog Vidića. Od njega su se poslednji put oprostili članovi najuže porodice: tetka Dragica, brat Igor i sestre Aleksandra i Maja.


Upravo s jednom od rođaka redakcija Kurira je stupila u kontakt uoči Sašinog pogreba, pa su popričali s njom. Ipak, iz poštovanja prema pokojnom rođaku ova članica porodice je insistirala na anonimnosti.


- Saša je bio vrlo specifična osoba. Nekako je s godinama navikao na samoću i nije održavao kontakt s nama, koji smo mu bili najbliži rod. Mi smo sve informacije o njemu saznavali iz medija, ja sam se s njim povremeno čula. On čak ni sa svojim ocem Petrom, koji je preminuo prošle godine, nije razgovarao. Nisu bili u svađi, nego su se jednostavno udaljili. Najviše zbog posla i drugih obaveza. Volio ga je, ali je to pokazivao na sebi svojstven način. I sve ove poznate ličnosti o kojima je negativno pričao i komentarisao ih u javnosti on nije mrzio. To je bio njegov humor, ali mnogi su to pogrešno tumačili - ispričala nam je rođaka, a zatim nam je otkrio i da li su oni znali da je bolestan i da je u lošoj materijalnoj situaciji:


- Nikada nije htio da priča o svom zdravlju, niti nam je tražio pomoć. Da nam se obratio, sigurno bismo mu pomogli. Najčešće se čuo s jednim našim rođakom, ali se ni njemu nije u posljednje vrijeme javljao. Od nas nije imao bliže. Nikada nam nije tražio novac, niti bilo šta. Previše je bio ponosan za tako nešto. Kao i svi, viđali smo po medijima i čitali da mu je bilo loše, ali mi tu nismo mogli ništa. Čuli smo od jednog njegovog poznanika da je posljednjih mjeseci bio čist i da se žalio na česte vrtoglavice. Ipak, organizam mu je očito bio uništen i to je dovelo do tragičnog kraja. Ljekare i bolnice nikad nije volio i zaobilazio ih je u širokom luku. Da je ranije potražio pomoć i dobio adekvatnu terapiju, možda ne bi došlo do svega ovoga. Ali sada je kasno da se priča o tome - završava sagovornica.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.