x

na napuštenoj farmi

Monstrum se ubio u autu: Objavljena uznemirujuća fotografija ubice iz Gradačca! (UZNEMIRUJUĆE)

Dok se društvenim mrežama šire teorije zavjere da je pomahnitali trostruki ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović živ i da je navodno pobjegao u Italiju, "Avaz" je objavio fotografiju koja potvrđuje da je kobnog dana, a nakon likvidacije supruge i još tri osobe, okružen policijom, počinio samoubistvo!

Sulejmanović se, a što se vidi na fotografiji, koja je u posjedu "Avaza" ubio u vozilu BMW koje je bilo parkirano ispred farme u mjestu Donja Ledenica.

Upozoravamo da je fotografija uznemirujuća, a možete je pogledati ovdje.


Podsjećamo, ubica Nermin Sulejmanović je u petak ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović i dvojicu turskih državljana Đengiza (Cengiz) i Denisa Ondera.

U pomahnitalom napadu ranio je policajca Huseina Kotorića, građanina Nedima Pamukovića te Harisu Onder, suprugu Đengiza.


Krvavi pir Sulejmanović je, kako je potvrdio, počinio iz „hinjaluka“, a brutalno ubistvo supruge objavio je na Instagramu.

Kako je portal "Avaza" danas objavio niko ne želi preuzeti njegovo tijelo, pa čak ni otac. Tijelo se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli i nije poznato ni kada će biti sahranjen.

.

Izvor: Avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.