x

novi detalji

Monstrumu sa Cetinja presudio komšija: Borilović (34) krenuo u pir navodno zbog neplaćene kirije!

Tridesetčetvorogodišnji Vučko Borilović usmrtio 11 osoba, a ranio šestoro, pa je potom ubijen. Tužiteljka Crne Gore rekla je da je Borilovića, koji je na Cetinju ubio deset osoba, ubio komšija.

On je pucao na više ljudi u blizini njegovog mjesta stanovanja na Cetinju. Pozivajući se na izvore iz policije i tužilaštva među poginulima ima i maloljetnih osoba.

Očevici su navodno izjavili, da je napadač prvo ubio komšinicu i njenu djecu, a nakon toga pozvao supruga ubijene i kazao mu šta je uradio, pišu Vijesti. Potom je, prema istim izvorima, nastavio sa napadom, pucajući na komšije i prolaznike.


Pir na Cetinju, otpočeo je prema tvrdnjama izvora upoznatih sa situacijom, poslije navodnog kašnjenja u plaćanju kirije.

Porodica koja je stanovala kao podstanar kod Vuka Borilovića, muškarca koji je danas ubio bar 10 ljudi, kasnila je, navodno, sa plaćanjem, piše Telegraf.


Crnogorska tužiteljka je rekla da je na licu mjesta zatekla devet tijela. „Deseta žrtva je preminula u bolnici, a jedanaesta žrtva je sam napadač Vuk Borilović“, dodala je ona za Vijesti..

Prema njenim riječima, među nastradalima je i dvoje djece. Pucnjava se desila u blizini Vladinog doma, a među povrijeđenima je i jedan policajac koji je prevezen u Klinički centar Crne Gore i njegovo stanje je stabilno.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.