x

ženidba

Možete da očekujete svadbu! Sloba Radanović staje na ludi kamen: Priznao da živi kod vjerenice u stanu, a vozi i njen automobil!

Pjevač Sloba Radanović krajem prošle godine započeo je vezu sa Jelenom Đuričanin, a već nekoliko mjeseci žive zajedno u njenom stanu. Naime, kako je Radanović istakao, osim što dijele zajednički prostor, Sloba ovih dana vozi i automobil svoje vjerenice jer je njegov na popravci.

- Otpočeli smo zajednički život prije skoro pola godine. U starom stanu na Novom Beogradu, u kojem sam živio kao podstanar, sada živi moja majka. Želio sam da mi bude bliže - rekao je pjevač. Kako kaže, stan u kojem živi sa svojom vjerenicom, njen je i nije ga dobila na poklon od bivšeg muža.

- To su budalaštine. Stan je sama kupila, od svojih para. Ne želim da komentarišem te gluposti - kaže pjevač koji mjesecima unazad vozi i njen skupocjeni automobil.


- Moj automobil je na popravci, zato vozim Jelenin. Iako je njen odličan, moram priznati da mi nedostaje moj. Zbog korone nije mogao da mi stigne jedan dio iz Njemačke, ali ove nedjelje će stići, ja se nadam - kaže Sloba i priznaje da planira da svoju vjerenicu odvede pred matičara.

- Možete da očekujete svadbu, ali ne znam kada - iskren je Radanović.


Prije godinu dana pjevač je izgubio oca, kojem je nedavno posvetio pjesmu za koju je sam napisao i tekst. Godinu na izmaku, kako kaže, vidi kao veliku životnu lekciju.

- Imao sam više vremena za majku, bliske ljude... Mislim da smo se u 2020. generalno, svi nekako zbližili i ujedno shvatili da možemo da živimo bez mnogih stvari. Ono bez čega nismo mogli ranije, što je bila naša svakodnevica, sada je postalo nedostižno i luksuz - kaže Radanović i otkriva šta mu nedostaje.


- Publika mi fali puno. Nedostaju mi fanovi, nastupi, energija koju razmjenjujemo... Nedostaje mi sve vezano za moj posao. Mi pjevači smo navikli da promijenimo pet gradova za pet dana, a sada smo zatvoreni u kući i teško je to podnijeti. Ipak, nadam se da će svemu ovome uskoro kraj, da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali i da ćemo svi ostati živi i zdravi - rekao je on. 

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.