x

MRTVA BOLESNA! BLOGERKU SAVLADAO VIRUS: Luna već DANIMA ne ustaje iz kreveta!

Luna Đogani već danima ne ustaje iz kreveta i to zbog jake prehlade! Drugoplasirana učesnica "Zadruge" posljednjih dana se osjeća jako loše i ima visoku temperaturu.

Nakon što je izašla iz rijalitija, popularna blogerka nije uspjela da se odmori nijedan dan. Najprije je sa mamom i sestrama otputovala u Grčku, a kada se vratila u Beograd, stalno je išla na snimanja i posvetila se otvaranju svog butika, pa i ne čudi što ju je umor konačno stigao.


"Luna je posljednjih mjesec dana stalno bila pod stresom. Osim što je radila vrijedno, nju je strašno pogodila osuda po izlasku iz rijalitija. Ljudi su je opsijedali na ulici, slali joj poruke i klonula je duhom i razboljela se. Prije pet dana počela je da osjeća malaksalost i imala je visoku temperaturu, a jedno jutro nije mogla da ustane iz kreveta. Toliko joj je loše da izbjegava i da priča, slabo jede. Pije antibiotike i jede laganu hranu, nadamo se da će uskoro stati na noge", kaže izvor blizak Luni.


Neposredno prije Đoganijeve, i njena mama Anabela Atijas bila je bolesna.

"Anabela je na nogama ozdravila. Ona je svjesna da je svojim kćerkama, posebno Luni, sada potrebna i da ne smije da klone", kaže izvor.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.