x

Mučki ub.jena djevojka je Lana Bijedić (19): Majci rekla da ide na kafu s prijateljicom...

Devetnaestogodišnja djevojka Lana Bijedić iz Mostara, čije je beživotno tijelo pronađeno u nedjelju u rijeci Studenčici kod Ljubuškog, umrla je nasilnom smrću, potvrdio je za Fenu tužitelj Županijskog tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Josip Aničić.

- Na tijelu djevojke uočljivi su tragovi noktiju, odnosno nasilja i borbe, tako da smo uvjereni da se radi o nasilnoj smrću - kazao je Aničić.

Dodao je kako će obdukcija biti izvršena u utorak.

- S obzirom na to da je tijekom obavljanja očevida pao mrak, policijski službenici su dan kasnije nastavili s istragom na mjestu gdje je djevojka pronađena i zasad nemamo osumnjičenih, a obdukcija će biti izvršena u utorak u 8 sati - kazao je Aničić, objavila je agencija Fena.


Kako saznaje Avaz, nesretna djevojka je Lana Bijedić iz Mostara, koja se ovih dana pripremala za odlazak na studij u Sarajevo. Ona je kćerka poznate univerzitetske profesorice iz Mostara.

Njen nestanak su prijavili roditelji. Nakon što se nije vratila u dogovoreno vrijeme „s kafe s prijateljicom“, kako je to majci rekla, zavladala je panika. Majka je bezuspješno pokušavala dobiti na njen telefonski broj.

Podsjećamo, na poziv Policijske uprave Ljubuški beživotno tijelo djevojke iz rijeke su izvukli pripadnici gorske službe spašavanja, a u akciji je sudjelovalo 12 spašavatelja iz Ljubuškog i Čitluka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.(Depo)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.