x

Na Baščaršiji otvoren Hookah Bar Skup, pravo mjesto za opuštanje! (GALERIJA)

Ovoga ponedjeljka, 15. jula na sjajnoj lokaciji na Baščaršiji - ulica Aščiluk br. 13 svečano je otvoren Hookah Bar Skup koji je u ugodnom ambijentu dočekao sve posjetioce. Već na samom otvorenju, gosti su se mogli uvjeriti u fantastičnu shishu, kao i u sve čarolije koje pruža ovaj lokal.

Hookah Bar Skup

Aščiluk 13, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

062 843 692

Hookah bar Skup je sinoćnjim otvorenjem oduševio sve posjetioce, te dao do znanja kako se radi o objektu u kojem ćete uživati u svakom trenutku. Tokom cijele noći vladala je sjajna atmosfera, a osmijeh na licu prisutnih je bio dokaz za to.

Baš kako objekat nosi naziv, ovo će biti jedno predivno mjesto za skupove sa prijateljima, koje sa sobom nosi posebnu notu mira i atmosfere. 


Prijatno osoblje, sjajan ambijent, fantastična shisha i perfektna lokacija ono su što krasi Hookah Bar Skup. A kada se spoji najbolje s najboljim, onda je sigurno da ćete u Hookah Baru Skup pronaći pravi ugođaj za sebe i za svoje društvo. Pored predivnog ambijenta, tu je i ljetna bašta, tako da nema sumnje kako će kriteriji svakog od vas biti zadovoljeni. 


Brojni posjetioci, među kojima je bio i Fikret Hodžić, maksimalno su uživali na otvorenju, tako da nećete pogriješiti ukoliko u narednom periodu posjetite Hookah Bar Skup i budete dio čarobne atmosfere koju pruža ovaj lokal. Uvjerite se u jedinstvenost objekta i to kako pored mnoštva ovakvih lokala baš ovaj zaslužuje posebnu pažnju. Dobrodošli. 

Hookah Bar Skup je dostupan i na Instagramu: 
https://www.instagram.com/hookah_lounge_bar_skup/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Selma Muminović/Enes Crvčanin

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.