x

Na Grbavici otvoren frizerski salon "Alma"!

U sarajevskom naselju Grbavici (Topal Osman Paše 19.) sa radom je počeo frizerski salon za žene "Alma". Vlasnica salona je Alma Ahmetović, koja je preko 20 godina u ovom poslu, te je pohađala i završila mnoge edukacije.

Frizerski salon Alma

Topal Osman-paše, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

062 168 414

Nebitno u kojim da ste godinama, ovaj salon za žene će zahvaljujući godinama iskustva, koje stoje iza same vlasnice, znati pronaći put do vašeg srca i ispuniti sve vaše prohtjeve. Alma je dugi niz godina radila sa suprugom Harisom, inače šampionom BiH u muškom šišanju, a 1. decembra je na radost mnogih otvorila salon za žene. 


Frizerski salon Alma  je idealno mjesto u kojem se možete pobrinuti za lijep izgled, te ujedno se kvalitetno opustiti. Profesionalno osoblje zaduženo za vaš izgled ne samo da iza sebe ima bogato iskustvo već i uspješno završene frizersko kozmetičke obuke. 


Vrijedi spomenuti kako je novootvoreni frizerski salon "Alma" opskrbljen vrhunskim proizvodima , a uz vještinu najboljih stručnjaka iz ovog svijeta bez sumnje će se postići i željeni efekat.


Zlatne ruke  tima ovog salona imaju sve što Vam je potrebno, a ljubav prema ljudima i poslu garantira Vam besprijekorne i brze rezultate te novu kvalitetu življenja.

Njegujte Vašu kosu na pravi način. Frizerski salon "Alma" čeka na Vas. 

Svakako, uz mnogobrojne prijatelje i članove porodice i mi se pridružujemo čestitkama povodom otvorenja...

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.