x

spektakularna noć

Na trenutak stopiran Draganin koncert u Srebreniku! Uslijedilo mega iznenađenje, a evo kome je rekla: Moram da se slikam sa tobom! (Video)

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda naših prostora Dragana Mirković apsolutna je miljenica bh. publike što govori niz nastupa u BiH tokom ljetnje turneje, a nezaobilazno mjesto kada je pjevačica u pitanju svakako je Diskoteka Galaxis u Srebreniku gdje gostuje gotovo svake godine. 

Dragana Mirković obara rekorde gdje god da se pojavi. U koji grad u BiH da je došla postavila je rekord posjećenosti, što dovoljno govori koliko je voljena i cijenjena kod publike iz svih krajeva. U srijedu, 09. avgusta, Dragana je priredila još jednu spektakularnu noć u Srebreniku. Pjevačica je održala koncert na otvorenom u Diskoteci Galaxis, gdje je uvijek rado viđen gost. 


Dragana i Galaxis su može se reći na neki način povezani, budući da tamo nastupa gotovo svake godine, a svaki put je atmosfera na najvećem nivou. Tako je bilo i srijedu iza nas, kada su karte rasprodate do posljednjeg mjesta, a na koncert se dolazilo iz svih krajeva BiH. Međutim, pravo iznenađenje za pjevačicu je uslijedilo već nakon prve otpjevane pjesme. Naime, upriličen je spektakularni vatromet što je pjevačicu posebnu oduševilo, a Dragana je iskoristila priliku da vlasniku Galaxisa Nerki Mujkiću poželi sve najbolje povodom ulaska u 25 godinu uspješnog poslovanja. VIDEO OVOG TRENUTKA pogledajte OVDJE.


Dragani je na samom početku koncerta pažnju privukao novinar Ekkluziva.ba portala koji je nosio naočare sa njenim inicijalima "DM", te mu se obratila: "Znaš šta, moram poslije da se slikam sa tobom." Također, Dragana je i ovoga puta pokazala da i pored velikog zvjezdanog statusa ne izigrava bahatu zvijezdu, te se nakon koncerta neumorno fotografisala sa svima koji su željeli sliku sa njom. 

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.