x

ima je 38 godina

Nada Topčagić: Nema posla, teško je! Moraću da prodam kuću!

Nada Topčagić već dvije godine ima velikih problema sa kućom u Kaluđerovini kod Tivta, jer je Rusi navodno uporno pritiskaju da im proda svoje zemljište. Pjevačica ističe da ljetovanje nije kao nekada.

"Rusi su došli i sve su pokupovali po Crnoj Gori, počeli su i ovde kod mene u Kaluđerovini, pa ja bukvalno kada otvorim prozor gledam u zid. Posljednji u nizu je prodao moj komšija, košarkaš Bodiroga čija je kuća bila najljepša. Dosta je on tu para uzeo, kakvi bre 2.000.000 eura što se spominje, mnogo više je uzeo, ali nije na meni da pričam. Tu se sada gradi veliki kompleks. I mene su pritiskali. Ovo ljeto nisam ni išla dole zbog korone, samo na jedan vikend, tako da nisam ni razgovarala oko prodaje. Ali kako stvari stoje, moraću i ja da prodam. Nema mi druge“, kaže Nada za "Star" prenose mediji i dodaje:


"Ja tu kuću imam punih 38 godina. Mnogo sam uložila u nju, a sada je kriza, pa ni ti Rusi više ne plaćaju kao prije, nego nude neku siću. Sad u martu idem dole da vidim šta ću. Iskreno, ne znam ni šta bih uradila sa tim parama od prodaje. Kriza je, nema ni posla, teško se živi, nisam sigurna da li bih opet kupovala neke nekretnine. Znam samo da nikada ne bih kupovala u Beogradu, gdje kupuju moje kolege estradnjaci. Nije to za mene. Ako mi vjerujete, više ni moja planina Tara nije kao prije, ovdje svi bježe od mene jer dolazim iz Beograda, pa misle da sam zaražena. Ma užasno je vrijeme", žali se pjevačica.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.