x

UPADLJIVA KOMBINACIJA

Nadal se pojavio u neobičnoj opremi u Indian Wellsu, navijači ga porede sa Son Gokuom

Rafael Nadal nastavlja se pripremati za svoj nastup na Masters turniru u Indian Wellsu i to nastavlja činiti uz zahtjevne treninge kako bi osvojio svoju četvrtu titulu u Kaliforniji i svoj Masters 1000 broj 37, što bi mu omogućilo da izjednači rekord Novaka Đokovića.

Španski teniser, koji je ove srijede trenirao sa sunarodnjakom Carlosom Alcarazom, a koji je ovog četvrtka saznao da će debitovati protiv Amerikanca Sebastiana Korde (koji je u prvom kolu pobijedio Thanasija Kokkinakisa) iznenadio je sve upadljivom garniturom s narandžastom majicom i plavim šorcem u kojima je trenirao u četvrtak.


Nadalov komplet nije prošao nezapaženo na društvenim mrežama, jer su njegovu opremu brojni korisnici uporedili s onom koju je nosio lik Son Gokua u crtanoj seriji "Dragon Ball".


U Indian Wellsu Nadal neće morati tražiti sedam zmajevih kugli, ali se nada da će mu ovaj komplet "Goku" dati dodatnu motivaciju da osvoji turnir nakon sjajnog početka sezone titulama u Melbourneu, Australian Openu i Acapulcu.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.