x

Nadežda Biljić je trudna, a Toma Panić progovorio o tome sumnja li da je dijete nečije drugo!

Toma Panić je stao na put svim glasinama da dijete nije njegovo, a onda je progovorio i kako je protekao njegov razgovor sa Nadeždinom majkom Slavicom.

Nadežda i Toma očekuju bebu, a pjevačici Panić ne može da priđe, s obzirom na to da ju je pretukao i dobio zabranu prilaska.

"Istina je da ću postati tata, majka mi je javila. Sa njenom majkom sam se čuo, čestitala je ona meni i ja njoj. Moj otac je malo zbunjen, majka je sretna. Nadeždini su isto tako sretni. Nadežda je još odavno isticala da želi da postane majka, a ja nisam još razmišljao u tom pravcu. Peta nedjelja trudnoće je u pitanju, tako da nema prostora sumnji. Da, siguran sam da je moje", rekao je Toma u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" i otkrio o čemu će najprije porazgovarati sa Biljićevom.


"Pitaću je kako se osjeća. Zanima me da li je dobro i na šta je spremna da tu trudnoću izgura kako treba. Ja ću biti tu za nju, a da li ćemo biti zajedno, to je neka druga tema. Ne razmišljam sada o tome, ali biću tu za nju šta god da joj zatreba", rekao je maneken i dodao da je njegova majka u konstantnom kontaktu sa pjevačicom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.