x

Nadeždini roditelji uznemireni jer je pčelar dobio samo nanogicu: Nećemo stati dok Mikija ne strpamo iza rešetaka!

Nadeždini roditelji Radoje i Slavica Biljić nimalo nisu zadovoljni kaznom koju je dobio Miki Đuričić nakon što je pretukao njihovu kćerku, pa Slavica za Srpski telegraf otkriva da se neće smiriti dok Mikija ne strpaju iza rešetaka.  

- Za mene, kao Nadinu majku, ne postoji dovoljno velika kazna za takvo nedjelo, kao što je učinio onaj probisvijet. Mikija će bog kazniti. Cijeli život će ostati sam bez igdje ikoga, ostariće sam jer takav čovjek, kao što je on, bolje i ne zaslužuje - rekla je Slavica i dodala da ju je veoma potresla presuda da Miki nakon javnog nasilja sjedi kod kuće sa nanogicom.

- Nimalo nisam zadovoljna sudskom presudom, šta više, razočarana sam i kao Nadina majka i kao žena. Mi nećemo na ovom stati i borićemo se do kraja. Ima da dobije najgoru kaznu, kao što i zaslužuje, i da bude primjer svim drugim muškarcima - kaže Nadeždina vidno potresena majka i dodaje da je mnogo loše za ostale žene ako se Đuričić ovako blago izvuče. Kako ona kaže, to samo može još više da osnaži muškarce, a ne da ih zaustavi u nasilju:


- Ljudi, ovo maltretiranje žena je bilo javno, ko zna koliko njih je to gledalo kod kuće, a isto trpi od svog muškarca. I umjesto da osnažimo žene i da im pokažemo da će nasilnik završiti u zatvoru i da se ne boje da ga prijave, mi vidimo da nasilnik sjedi kod kuće sa zabranom prilaska. Ma ja neću ni da čujem za takvu kaznu jer to nije kazna.

Slavica je takođe za Srpski telegraf otkrila da oni čekaju Nadeždu da izađe iz "Zadruge", pa da zajedno sa pravnikom kojeg su već unajmili krenu u borbu protiv Mikija.


- Niko me neće zaustaviti, čim Nada izađe, uništićemo Mikija. Mi bez nje ne možemo ništa, pošto je ona žrtva, tako nam je i advokat objasnio. Borićemo se za prava žena, a psihopate i nasilnike ćemo da strpamo iza rešetaka. Đuričić će debelo platiti što je digao ruku na moju kćerku. Ona, bre, ima samo 50 kilograma, a on će da joj lomi noge. Ma naplatiću mu svaku njenu suzu, zažaliće što je tukao moje dijete - rekla je Slavica, dok je njen suprug Radoje otkrio da je nekoliko sati poslije napada na Nadeždu razmišljao kako da se osveti Mikiju.

- Kada sam vidio šta mi je kćerka proživjela i kako je maltretirana, razmišljao sam da se sa Mikijem obračunam, kao muškarac sa muškarcem. Pa ko će ako neće otac da stane u odbranu kćerke. Međutim, tada bih i ja postao ono što nisam, ja nisam nasilnik i neću da prljam ruke o njega. Ja se iskreno nadam da će pravda na kraju biti zadovoljena ne samo za moju kćerku već za sve žene koje trpe bilo koji vid maltretiranja - rekao je Nadeždin otac.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.