x

koliko će zarađivati?

Najskuplji učesnik u historiji srpskog rijalitija: Otkriven honorar Kristijana Golubovića! Od cifre će vam se zavrtjeti!

Kristijan Golubović, otkako je ušao u rijaliti Zadruga, čini se da je postao miljenik nacije, bar ako sudeći po komentarima na društvenim mrežama, na kojim se ovih dana povela i rasprava oko njegovoh honorara.

On je navodno postao najskuplji rijaliti igrač na ovim prostorima, a za učešće u 4 sezoni Zadruge, kako je i sam ranije pričao dobio je vrtoglavih 350.000 eura!

Kristijan Golubović je navodno unaprijed dobio dio sume za učešće u rijalitiju "Zadruga", dok će ostatak dobijati u ratama.

On je ranije ispričao da je već uložio znatnu sumu novca koju je dobio prije odlaska na imanje u Šimanovcima, i to u stan u Kraljevu, koju je bivši robijaš prepisao na ime supruge Ivane.


"Kažu meni, ti si cirkusant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000 eura?! Evo, da otkrijemo karte, pa neka me demantuju! Neću da uđem unutra, ako ne mogu barem jednu kuću da kupim", rekao je Golubović prije ulaska u rijaliti.

Golubović je kako se ranije pisalo morao i da potpiše klauzuru u ugovoru kojom se obavezuje da neće upotrebljavati fizičku silu, u suprotnom ostaje bez novca.


Međutim on je do sada imao nekoliko sukoba koji su bili na ivici da prerastu u fizički obračun, a javno je prijetio Staniji Dobrojević da ako mu se ne izvini za sve što je pričala za njega da se kune u djecu da će je ub.ti.

Do sada je samo jednom kažnjen nedjeljnim honorarom, zbog sukoba sa Alenom Hadrovićem.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.