x

oglasila se

Nakon vijesti da je Marija na njenoj proslavi rođendana završila u hitnoj, Miljana ispričala šta se desilo!

Nakon vijesti da je Mariji Kulić pozlilo, oglasila se Miljana i otkrila šta se desilo na proslavi njenog rođendana.

Mariji se navodno na rođendanu oko ponoći slošilo, te se samo srušila, istog momenta je prema pisanju medija alarmirana Hitna pomoć koja je došla na lice mjesta da joj ukaže prvu pomoć!

- Kakvu situaciju, ne znam o čemu pričate. Na mom rođendanu je sve bilo kako treba. Vidjela sam Hitnu kad se završio rođendan koja je stajala nedaleko, ali hvala Bogu nije ništa bilo vezano za moju porodicu. Marija i Siniša su bili skroz u redu. Poslije rođendana smo bez nje nastavili u kafanu i lumpovali do 6 ujutro, ne bih sigurno lumpovala da mi je majci bilo loše- rekla je Miljana, a Marija je do momenta objavljivanja teksta bila nedostupna.


Inače, kako su domaći mediji prenijeli Mariji je navodno pozlilo oko ponoći i pružena joj je pomoć.

- Vidio sam Mariju prvo mi se učinilo da nije ona, ali kad sam prišao bliže shvatio sam da jeste. Bila su kola Hitne pomoći, ukazali su joj pomoć, žena se ponovo srušila tamo. Strašno! Tu je bio i Siniša i Miljana koja se zabrinula, sve se to desilo oko ponoći, tako oko 12 časova, sjedila je u vozilu sa otvorenim vratima, pored nje je bila medicinska sestra - priča izvor.

.

.

..

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.