x

negativan komentar na oblačenje milene popović

Našminkana i na plaži! Oliverova udovica pokazala nove kupaće pa sama spomenula svoje kilograme! Dobila komentar nimalo laskav!

Državna sekretarka Milena Popović, udovica svirepo ubijenog političara s Kosmeta Olivera Ivanovića, i ove godine je na Instagramu objavila slike s ljetovanja gdje se uslikala u novim kupaćim kostimima.

Destinacija je zasad nepoznata, mada s fotografija u daljini podsjeća na Jadran.

U jednoj od objava osvrnula se i na to šta "kažu za kilograme" ne precizirajući da li joj je to neko rekao ili se tako smatra za njenu visinu.


Ona je napisala sljedeće:

"Kažu treba mi 5-7 kilograma manje do idealne težine. A, ja zdrava. Zadovoljna. Voljena. Srećna. Zar to nije idealno ?", napisala je na toj društvenoj mreži a među komentarima našle su se i riječi jedne gospođe koja joj je poručila ovako:


"Svi Vam laskaju, reći ću Vam moje iskreno mišljenje. Jeste jako lijepa žena, ali zaista imate višak kilograma. Vidite i sami da u kupaćem imate stomačić. Ako ste zadovoljni svojim izgledom, savjetujem Vam da promijenite stil oblačenja. Vaš stil mogu sebi da priušte vitke djevojke, ovako djeluje vulgarno."

Osim u kupaćim kostimima, slikala se i u teksas šortsu...


.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.