x

razvezala jezik

Nastup je ukraden, a pjesma je ritual klanjanja Luciferu: Pjevačica osudila Luku Bleka, a onda upozorila na to šta radi našoj djeci!

Pjevačica Maja Nikolić uključila se telefonskim putem u emisiju Puls Srbije kod voditelja Ivana Gajića gdje se dotakla nedavne Beovizije i njenog pobjednika Luke Bleka.

Naime, pjevačica smatra da je pobjednička pjesma "Samo mi se spava" satanistička, ali i da je nastup ukraden od strane velike svjetske zvijezde Lejdi Gage.

- Zašto kažem da je loša pjesma? Čestitam pobjedniku, ja sam patriota i navijam za Srbiju. Ovaj nastup je već viđen. Nastup je imala Lejdi Gaga 2011. godine, možete to vidjeti na jutjubu, a pjesma se zove "Born this way". Apsolutno iskopiran nastup Lejdi Gage sa Gremija.


- Takođe, pjesma je mrmljanje i šaputanje gdje ga nisam ništa razumjela, ali ne samo ja već cijeli narod. Nema koncepciju pjevanja, mogao je da ćuti i samo da skače na sceni. Toliko je mračna pjesma, u njoj nema ničeg svijetlog. Pjesma u kojoj nema želje za životom i bez trunke radosti. Sa mračnim kostimima đavola kojima se na kraju kidaju repovi i sa crvenim očima koje gledaju iz prikrajka. Ja bih vas da pitam zašto se toliko u historiji čovječanstva medijskog prostora daje đavolu i zašto se veličaju takve satanske i iluminatske figure? Zašto se klanjamo slušajući takvu muziku? - rekla je pjevačica i dodala:


- Ova pjesma je bruka za Srbiju iz razloga što je demonizovana koreografijom i mračnom energijom spavanja. On prenosi našoj djeci poruku da treba samo da im se spava. To je kolektivna psihoza. On nikako ne može da bude uzor našoj djeci. Pjesma Marije Šerifović je puna duha i vesela, djeca treba da je pjevaju. Ovdje govorimo o nekoj iluminatskoj figuri i pjesma je puna takvih poruka i poruka o satanizmu.


Takođe, smatra da samo na ovaj način nastup može biti spašen:

- Apelujem na RTS da urade bijele kostime i da plesači nemaju repove kao đavoli jer je Srbija pravoslavna zemlja sa dobrim pjevačima i nema potrebe da se klanjamo đavolima. Pjesma je posvećena đavolu, nema kvalitet, jedina stvar koja je valjala je produkcija. Nastup jeste skrenuo pažnju, ali je skrenuo pažnju svojim značenjem odnosno radi se o ritualu klanjanja Luciferu. Zašto Srbija koja jedina nije uvela sankcije Rusiji šalje đavole na Evroviziju? Zašto šaljemo ovako mračnu energiju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.