x

Nataša Bekvalac dobija sina? Visokorizična trudnoća! A otac djeteta... Nevjerica!

Loš period je definitivno iza Nataše Bekvalac, a ona će uskoro doživjeti preobražaj na svim poljima, tvrdi numerolog i vizionar Vlado Kečina. Kako za VIP ekskluzivno otkriva, panonska barbika će uskoro sresti ljubav svog života, kojem će u naredne dvije godine roditi sina.

- Nataša Bekvalac je do sada prolazila kroz jako teške životne periode. Nije imala sreće u ljubavi, a i na poslu je često doživljavala nepravdu i razna podmetanja - objašnjava Kečina za VIP, ali, kako kaže, to je sada iza nje.

- Nataši sada vidim samo lijepe stvari. Sve što je bilo ružno ostaće u prošlosti. Ona je ranije kamenovana, stavljana na stub srama... To se najčešće dešavalo zbog muškaraca sa kojima je bila, ali i zbog pogrešnih životnih odluka i izbora. Ona sada doživljava u neku ruku preobražaj. Kao neko vaskrsnuće... Za nju život tek počinje, iscjeljuju joj se i duša i tijelo - priča Vlado za VIP. Kako kaže, na tom putu, čeka je i nova ljubav.


- Nataša će tek da upozna ljubav svog života. Iako je i za prethodne mislila da to jesu, ispostavilo se da su oni bili tu samo dok ne naiđe onaj koji će uskoro ušetati u njen život. Biće to velika ljubav i trajaće do kraja života - ističe Kečina.

Iz te ljubavi, prema njegovim riječima, pjevačica će roditi treće dijete:

- U naredne dvije godine, Nataša će roditi sina. Biće to lijep i zdrav dječak, rođen iz velike ljubavi. Međutim, sama Natašina trudnoća neće biti nimalo laka. Biće visokorizična. Moguće da će i ona sama biti bolesna tokom trudnoće, pa bi moj savjet njoj bio da povede računa i da pripazi na kvalitet života, da se malo više odmara i da uživa - kaže Kečina.


Kako je još rekao, nov Natašin izabranik biće imućan, tako da pjevačica više neće imati ni materijalnih problema.

- Ona je u prošlosti i finansijski bila ugrožena, ali to će takođe ostati u prošlosti. Natašin izabranik biće veoma bogat, pa će pjevačica doživjeti preporod i uspjeh i na tom polju. Udvostručiće bogatstvo, uspjeh, popularnost... Ukratko, Natašu Bekvalac čeka divna budućnost, puno para, troje zdrave djece i ljubav za cijeli život - završava svoje izlaganje za VIP numerolog i vizionar Vlado Kečina.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.