x

o bivšem

Nataša Bekvalac progovorila o Dači Ikodinoviću: Ovo je njihova zajednička tema, otkrila šta joj je od njega potrebno!

Pjevačica Nataša Bekvalac (40) otvoreno je progovorila o bivšem mužu Danilu Dači Ikodinoviću.

Osjećate li nepravdu što se o vašim brakovima toliko priča?

- Ovo pitanje me upravo podsjetilo na djetinjstvo, kada neko napravi glupost (to sam bila uglavnom ja), pa budem otkrivena, a ostali koji su isto to radili ne budu. Nikad nisam voljela one koji upiru prstom i viču: “I on je, i on je!” (smijeh). Valjda postoje razlozi zašto se u nekog upire prstom u nekog ne, ko će ga znati (smijeh).


Vaš bivši suprug Danilo Ikodinović, iako prilično plah čovjek, o vama u javnosti priča sve najbolje. Koliko je potrebno vremena da prođe da se poslije teškog razvoda dođe do tog stadijuma?

- Poznajući njegovu prijeku prirodu, čudi me da uopšte priča o meni (smijeh). Šalu na stranu, od trenutka našeg razvoda pa do danas, jedina naša zajednička tema i ono što nas spaja jeste naše dijete. Na Hanu sam posebno ponosna, na sve ono što jeste i u kakvo žensko specijalno biće se razvija. Vjerujem da Danilo lijepo priča jer na mene gleda kroz ulogu Hanine mame. Od njega uživam poštovanje i to je jedino što mi je potrebno da bih sa svim svojim kapacitetima i ljubavlju odgajala naše dijete.


Hana je ušla u godine kada su došla na red i prva zaljubljivanja. Imate li strah od toga?

- Nemam strahove, imam samo mnogo strpljenja, razumijevanja, nježnosti i osjećaja za svoju djecu. Svaka od njih imaće svoj put, a ja znam da ću im uvijek biti podrška, njihova kuća i njihova mama.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.