x

transformacija

NATAŠA ŠAVIJA NAKON POSLJEDNJE OPERACIJE KAO NOVA: Starleta bez šminke pokazala lice, kapak i oko vraćeni u normalu! (FOTO)

Starleta Nataša Šavija, koja je optužila Stefana Karićadaj 1. maja da joj nanio tješke tjelesne povrede, podvrgla se nedavano drugoj operaciji oka.

Šavija je veoma aktivna na društvenoj mreži Tik Tok, a sada je održala lajv na pomenutoj društvenoj mreži i pokazala je kako izgleda.

Ona se snimala u opuštenom izdanju, a mnogi su primijetili da nema podlive ispod oka, pa komentarišu da je sada "kao nova" i da izgleda isto kao i ranije.


Podsjetimo, starleta Nataša Šavija dobila je teške tjelesne povrede na jednoj svadbi na kojoj je bila gost, a za nasilje je optužila bivšeg rijaliti učesnika Stefana Karića.


Nataša je nedavno ponovo bila u bolnici i podvrgla se još jednoj operaciji na licu. Procedura intervencija zove se "rekonstrukcija očnog kapka".

U izvještaju ljekara jasno stoji da je Nataša imala više fraktura u predjelu lica koje ne mogu da se saniraju jednom intervencijom.

.


Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.