x

Ne smijem da imam se.s da ne polomim kuk: Darko Lazić mora kod psihijatra zbog problema u spavaćoj sobi!

Pjevač Darko Lazić se ne odvaja od sina Alekseja, a poslije priča da sa vjerenicom Marinom Gagić već radi na tome da dobiju još djece, tvrdi da sa partnerkom rijetko ima se.s jer strahuje da bi mogao da mu pukne kuk.

Naime, Lazić nikako ne može da se opusti tokom se.sualnog odnosa zbog konstantnog straha da opet ne povredi ranu koju je zadobio usljed saobraćajne nesreće, pa će možda morati da potraži i stručnu pomoć.

"Moja Marina se stalno žali zbog toga što retko imamo se.s u posljednje vrijeme. To nije bio slučaj prije nego što mi se dogodila saobraćajna nesreća. Problem je u meni što se pojavio veliki strah od povrede kuka tokom se.sa, pa nikako ne mogu maksimalno da se opustim. Povrede koje sam imao su veoma ozbiljne pa moram da pazim i na prekomjernu kilažu. a kamoli dok vodimo ljubav", rekao je Darko i dodao da se najviše plaši da ga Marina ne ostavi.


"Normalno je da ona ima svoje potrebe, mlada je i se.s je sastavni dio svake veze. Pričao sam sa doktorima i rekli su mi da nema potrebe da imam bilo kakve strahove. Ali ne može se protiv psihe i glave. Srediće se to i sve će doći na svoje mjesto, ali je sada tako", dodao je Lazić i rekao da ga neće biti sramota da potraži pomoć psihologa ili psihijatra.

"Svakako ću se posavjetovati sa stručnim licem ako se desi da mi ovaj problem potraje", rekao je Darko. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.