x

opet se zaljubio

Nek se ratosiljao Dalile i Aleks: Komšije iz Veternika otkrile kakva je nova Dejanova djevojka, evo zašto ju je doveo majci i baki!

Pobjednik pete sezone "Zadruge" ima novu djevojku koju je već doveo u porodični dom u Veterniku. Dejan Dragojević je dva mjeseca krio da uživa u vezi sa mladom Jovanom Stojanović iz Gornjeg Milanovca, a fotoreporteri su ih uhvatili zajedno u izlasku za Srpsku novu godinu.

Dejanove komšije u Veterniku kažu da su vidjeli Jovanu, koju je bivši rijaliti igrač nakon nekoliko dana veze doveo na upoznavanje sa porodicom.

- Otkako se vratio u svoj dom, Dejan najviše vremena provodi upravo kod kuće sa porodicom, te nas nije iznenadilo što je tako brzo doveo novu djevojku na upoznavanje sa porodicom. Zna sada šta mu je na prvom mjestu i ima puno povjerenje u majku i baku da za njega procijene izabranicu - rekla je jedna komšinica.


- Jovana izgleda pristojno, a i on je pored nje nasmijan, što vjerujte, sve nas usrećuje jer nam je mnogo drag. Još kao dijete je pobrao naše simpatije i sada se hvala bogu, vratio na pravi put - dodala je komšinica.

Drugi komšija sa kojim smo uspjeli da popričamo je isto imao samo riječi hvale za Dejana.


- Ma divan je, pravi momak. Svako od nas je pravio greške, važno je što je imao gdje da se vrati. Biljana je mnogo patila, baka isto, ne mogu ni da zamislim kako im je bilo. Čuo sam da ima novu djevojku, imamo ovdje u ulici one što odmah sve primijete. Drago mi je da se ratosiljao one Dalile, a i Aleksandre, svaka je bolja od njih dvije - zaključio je stariji gospodin.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.