x

Nemoj tata, molim te, ja neću moći bez tebe: Gagijeva sestra Nađa otkrila koliko kćerka Nina pati za njim, sve teško podnosi, a onda progovorila o novoj snajki!

Sestra Gagija Đoganija Nađa otkrila je kako je Nina, mlađa kćerka densera, reagovala na očeve suze.

"Kod njega je to tako, on je jako vezan za djecu, za Lunu i Ninu, pogotovo za Ninu, on je stalno bio sa njom prethodne dvije godine. Ona je plakala kada je Gagi trebao da uđe, rekla je "Nemoj tata, molim te, ja neću moći bez tebe". Ona je takvo dijete, kad god joj je teško, ima nekih nesuglasica kući, škola, bilo kakvih problema, ona dođe kod njega i izjada mu se. Nina je sinoć došla kod mene, zajedno smo sve to gledale, ona je to teško podnijela, žao joj je kad Gagi tako zaplače, i Luna je tu od jutros isto - ispričala je Nađa i dodala da se on često sjeti nekih stvari koje je radio sa Anabelom:


- Često se on sjeti, iznese emocije, sve to što priča, ja to sve znam, djeca njegova isto znaju, rado se sjeti, to mu je lijepa uspomena. I nikad neće reći ništa ružno.

"Pratimo ga, naravno, gledamo non-stop. Dobar je, skroz je dobar, malo se ne ističe, ali meni je drago, ne može ništa na silu, da pravi neke priče. Nije da ga nema, da je nezanimljiv, ima i gorih, on je dobar", rekla je Nađa i dodala da ne misli da će mu neka djevojka zapasti za oko.

"Pa ja ne vidim nijednu, ne vidim da neka može da mu se svidi. Sve su nekako takve da gledaju i zalijepe se za nekog malo drčnijeg, poput eto Vladimira, Stefan... Mateja mi je poput Gagija. Djevojke su budi Bog s nama, lijepe su, ne mogu da kažem, ali jure novac, lijepe se za dečka poput Vladimira i to tako - iskrena je Nađa.


Nađa je otkrila da li poznaje djevojku koju je Gagi pomenuo, a sa kojom je imao kratku romansu neposredno pred ulazak u "Zadrugu". Gagi je ranije istakao da se nada da će ga ona čekati, ako je prava ljubav između njih, iako je nije uslovio, ali ne zna da ga ona zapravo čeka.

- Znam ko je ona, upućena sam u sve, mi se čujemo, ona redovno dolazi i sve je u najboljem redu. On je njoj rekao "Ako budeš čekala, bude sve okej, kad budem izašao, biće nešto. Ako ne, ja te ne zadržavam, idi svojim putem" i to je to, nije htio da je zadržava, ne zna koliko će ostati i smatrao je da nema pravo da tako nešto traži od nje. On je njoj sve rekao u lice, međutim, ona je rekla "Tu sam", nisu obećali nešto jedno drugom posebno, on se zaljubio, u stvari zagrijao baš pred ulazak, tako da vidjećemo", zaključila je Nađa.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.