x

Nesigurnosti s kojima ćeš si uništiti vezu: 5 stvari zbog kojih se brineš i stvaraš problem gdje ga nema

Nema razloga da zbog ovih stvari budeš nesigurna.

Svi imamo nesigurnosti, nije to nešto čega se trebaš sramiti ili misliti da samo ti imaš taj problem. Iako ih imamo, ne znači da ih trebamo samo pustiti da nam diktiraju životom. Moraš se naučiti nositi s njima i pokušati ih ubiti sa samopouzdanjem.

Nesigurnosti nekada mogu biti razlog za prekid veze. Iako nisi svjesna da to radiš, potkopavaš si vezu. Najvjerojatnije uopće niti nema razloga da budeš nesigurna! Pogotovo kada smo jako zaljubljeni i netko nam se baš jako sviđa, možemo postati nesigurni i početi misliti da ne zaslužujemo tu osobu ili da će nas uskoro ostaviti jer je toliko bolja od nas. Postoji nekoliko nesigurnosti koje cure često imaju u vezi, a koje mogu stvoriti velike probleme. Ako te nešto od ovoga brine bolje je što prije otvoreno popričati s dečkom – i vidjet ćeš da se brineš bezveze.

1.Dečko je uspješniji od tebe – i to te zabrinjava

Kada dečko ostvari nešto i postigne veliki uspjeh, trebala bi biti sretna zbog njega. Iako je dobro da ima malo natjecanja među vama, nije dobro kada to preraste u toliko veliko natjecanje da njegove uspjehe gledaš ljubomorno i ne možeš se veseliti zbog njega. To samo pokazuje da si nesigurna ili da se bojiš da ćeš mu se manje svidjeti ako nisi uspješna kao i on. Što nema smisla!


2.Ljubomorna si kada se druži s nekim drugim

Kada negdje ide bez tebe, još ako te ni ne pozove, to postane razlog za ljubomoru. Iako ste u vezi, to ne znači da trebate uvijek svuda ići zajedno. Zapravo je dobro da niste uvijek zajedno i da se ponekad družite svatko sa svojim ljudima. Možda se bojiš da će tamo upoznati neku drugu curu ili da će te prevariti, ali to onda samo pokazuje da mu ne vjeruješ, što je veliki problem.

3.Imaš potrebu da ti stalno dokazuje koliko te voli

Ne osjećaš se inače sigurno. Imaš prevelika očekivanja! Samo u filmovima dečki non stop velikim gestama pokazuju svoju ljubav, u stvarnom se životu to ne događa. Zato nemoj dizati paniku ako ti dečko već danima nije rekao 'volim te' ili te nije odveo na dejt. Samo se ponaša kao normalan dečko. Ne mora ti non stop dokazivati da te voli. Imaj više samopouzdanja, pa tko te ne bi volio, super si!


4.Počneš se bojati za vašu vezu ako se ne vidite neko vrijeme

Još jedna nesigurnost koja te može koštati veze. Normalno je da se ne vidite svaki dan i da se ne čujete od jutra do mraka. Samo zato što se niste vidjeli par dana, ne znači da nešto ne valja, samo nekada imamo i drugih obaveza ili želimo provoditi vrijeme sami. To ne znači da te dečko ne voli ili da se ne želi družiti s tobom.

5.Razmišljaš o tome da prekineš IAKO si sretna u vezi

Overthinkanjem stvaraš probleme u glavi kojih zapravo u realnosti uopće nema. I onda počneš razmišljati o prekidu. Okej je ako se bojiš da ćeš završiti sa slomljenim srcem i želiš to spriječiti, ali prekinuti iako je sve dobro i sretna si jednostavno nema smisla. Tako se nećeš zaštiti od slomljenog srca. Glupo je samo tako odustati i to zbog problema koji ni ne postoji u stvarnosti nego samo u tvojoj glavi.


(Teen385)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.