x

gudelju dolazi rodbina iz trebinja

Nestvarni detalji svadbe Anastasije i Gudelja! Sirevi i šampanjac stižu iz Toskane, a od Cece - medeni mjesec!

Anastasija i Nemanja Gudelj pred Bogom su se vjenčali prije nekoliko mjeseci u Srbiji, u manstiru Rajinovac, a slijede još dva veselja.

Oni će svadbu napraviti prvo u Španiji u manjem obliku, a potom će uslijediti megalomanska proslava u Beogradu.

- Kada su odlučili da naprave svadbu, iako su vjenčanje obavili tajno, znali su da će biti problem organizacija jer oboje imaju širok krug rodbine i prijatelja koji su rasuti svuda po svijetu. Na kraju je pala odluka da romantično slavlje na obali mora bude u Španiji, kojem će prisustvovati najbliži članovi porodice i Nemanjini klupski igrači, a onda prava srpska svadba u Beogradu sa svatovima iz Srbije. Svadba u Španiji trebalo bi da bude do kraja godine, a beogradska u sljedećoj - ističe izvor blizak paru.


Jedna od Anastasijinih vjenčanica stiže iz Njujorka.

- Dok Anastasija vodi brigu u vjenčanici i haljini koju bi obukla kasnije, Nemanja je više zadužen za hranu i piće jer želi da ima poseban meni. Anastasijinu vjenčanicu radiće poznati kreator iz Njujorka i ona će tamo otići na probu, ne razumijem se baš u ta imena kreatora pa nisam zapamtio koji je u pitanju. Znam da je već dobila nacrt koji je u nekim dijelovima prepravila, i da je izabrala materijale koji su joj ponuđeni za takav model. Radi se po njenim mjerama. Sa druge strane, Nemanja je tražio da sirevi budu iz Španije i Italije, kao i šampanjac koji stiže iz Toskane - objašnjava sagovornik upućen u dešavanja i organizaciju.


- Anastasija i Nemanja će na proslavi u Španiji okupiti 50ak ljudi, među kojima će biti njihovi prijatelji iz Sevilje, fudbaleri ali i Anastasijina porodica i kuma iz Srbije. Zakupljene su sobe u jednom od najljepših španskih hotela, a Ceca će imati priliku da prvi put ušeta u kuću koju su Anastasija i Gudelj kupili, a koju uveliko opremaju. Plaćene su i avionske karte za mnoge zvanice, a mlada se posebno raduje što bi na slavlje trebalo da stignu Veljko i Bogdana sa djecom - ističe izvor.


- Tu će i Ceca imati svoj dio zvanica, kao i Gudelji čija rodbina je u Trebinju. Nekoliko kuhara će raditi na specijalnom meniju, a dekorateri već uveliko prave nacrte kako bi sve trebalo da izgleda uz pompezni vatromet i tortu na nekoliko spratova. Anastasija je sada baš u haosu jer osim što radi na izboru vjenčanice i opremanju enterijera nove kuće, mora da se bavi i dekoracijom ali i ostalim sitnicama oko vjenčanja - objašnjava sagovornik.


Što se tiče poklona od Cece - ona će ih častiti medenim mjesecom, a sprema i nekoliko tajnih iznenađenja.

Naime, s obzirom na to da Nemanji počinje fudbalska sezona u Sevilji, medeni mjesec će morati da pričeka. Na egzotičnu destinaciju otići će kada Nemanja bude imao pauzu od svakodnevnih treninga, piše Blic.

.

.

(Telegraf.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.