x

jeo uglavnom kašice

Neven Ciganović nakon odstranjivanja silikona iz usne nije mogao da jede!

Neven Ciganović (49) od zahvata odstranjivanja silikona u gornjoj usni oporavljao se dvije nedjelje. Nije smio da žvaće hranu, nego je jeo uglavnom kašice. Preko usana imao je zalijepljene flastere i dvije nedjelje nije izlazio iz kuće.

Estetski hirurg mu je odrezao komad usne, odnosno silikona koji je srastao s tkivom, nakon čega je imao nešto manje od deset šavova.

Osim što je htio prirodniji izgled usana, istovremeno je i podigao gornju usnu tako da je napravio dva zahvata odjednom.


U posljednje vrijeme zavladao je trend vađenja silikona iz usana.

- Kod dosta ljudi taj silikon postane grudvast pa se usne deformišu i poslije se taj silikonski polimer doslovce čupa napolje. Kod mene to nasreću nije bio slučaj. Jedino sam pretjerao sa silikonima, što mi se više nije sviđalo. Nije mi više zanimljiv patkasti izgled usana - kaže nam Cigi.


Ne može da procijeni koliko silikona u usnama je imao jer tad se, kaže, to nije mjerilo. Devedesetih je među prvima na estradi stavio silikon u usne. Tad je to bio veliki hit, a Cigi se na to odlučio kako bi sakrio ožiljak na usnama koji je zaradio kao dijete. To mu je ubrzo postao prvi estetski zahvat. Nakon povećanja usana silikonima radio ih je desetak.


Dva puta je stavljao silikon u jagodice kako bi dobio muževniji izgled, imao je transplantaciju obrve jer su mu prirodne rijetke, dva puta je radio blefaroplastiku, odnosno podizanje očnih kapaka, a nos je smanjivao tri puta.


Cigi ipak ne želi raspravljati o iznosu koju je izdvojio za estetske zahvate.

- Zbog toga ljudi često kriju operacije jer se mnogo njih hvali zahvatima, odnosno koliko su na njih potrošili, a niko se ne pita koliko estetska hirurgija zadovoljstva sa sobom donosi - kaže Cigi.

Ne isključuje da će jednoga dana popunjavati usne hijaluronskim filerima, kako se danas povećavaju njihove konture, ali će o tome da odluči kad se u potpunosti oporavi od vađenja silikona.

.

.

.

.

Izvor: 24sata.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.