x

poznaju se

Uroš Živković pjevao Eskobaru noć pred smrt: Pjevač zaradio 20.000 eura bakšiša, ispunjavao mu sve muzičke želje!

Uroš Živković pjevao je na privatnoj proslavi na kojoj se našao i Ranko Radošević, zvani Eskobar, samo noć prije nego što je brutalno ub.jen. Niko tada od prisutnih nije mogao ni da pomisli niti nasluti da je to veče Uroš Ranku ispunjavao posljednje muzičke želje, a ovaj mu dao preko 20.000 eura bakšiša.

Prema pisanju domaćih medija, proslava je bila organizovana za uži krug ljudi, a Radošević je to veče bio izuzetno raspoložen i Urošu je dao brdo para. Takođe, i ostali gosti su kitili pjevača, ali niko kao Eskobar to veče nije davao na muziku.


- Okupilo se to neko društvo, koje gotovo uvijek kad se sretne ostane do zore. Pozvali su Uroša Živkovića da pjeva jer, pored toga što ga svi vole kao pjevača jer je jedan od onih s estrade koji se svrstava u krug patriota, on je s njima i privatno dobar. Zasjeli su, bila je to lagana večera, piće, a kasnije je došao i Uroš, te se, na kraju, sve odužilo i ostali su do ranih jutarnjih časova - počinje priču izvor i objašnjava da je Živković atmosferu podigao do usijanja, a i alkohol je učinio svoje, te su svi bili izuzetno raspoloženi:


- Živković je pjevao cijele noći, oni su poručivali pjesme, a Radošević je bio, kao i uvijek, široke ruke. Dao mu je, najmanje, 20.000 eura bakšiša za tih nekoliko sati. Djelovalo je da je svaka naredna pjesma Radoševića pogađala više od prethodne. Možda i nije iznenađujuće s obzirom na činjenicu da je Živković i privatno bio blizak s tim krugom ljudi, pa, što bi se reklo, zna ih u dušu - objašnjava izvor i dodaje da tada niko nije ni slutio da će Radošević samo dan poslije toga biti ub.jen.


Uroš je potvrdio da je poznavao pokojnog Ranka, ali nije želio mnogo da komentariše njihovo prijateljstvo.

- Tačno je da sam poznavao Ranka, ali to su privatne stvari i o tome se ne priča iz mnogo razloga. Iskreno, nije mi prijatno da pričam o tome, pogotovo ne sada, hvala na razumijevanju - rekao je kratko Živković.

.

.

.

..

.

.

Kurir.rs/Republika

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.