x

POZNATA TENISERKA

Ni u toku trudnoće Serena Vilijams ne propušta treninge: Fit trudnica pokazuje vježbe

Sportašica pronalazi način da uživa u treningu i u trudnoći

Njene teniske mečeve pomno je pratio cijeli svijet, a sada, kada je na najljepšoj pauzi, ljudi prate njene rutine kao buduće mame drugog djeteta.

Maestralna serviranja loptice Serene Vilijams (Williams) prešla su u serviranja odličnih trudničkih treninga.


Simpatije fanova

Na YouTube kanalu je objavila kako izgleda jedan trening dok je u trudnoći. Time iznova i iznova prikuplja simpatije fanova širom svijeta.


- Zdravo svima i dobro došli! Danas ću vam predstaviti svoj trudnički trening. Želim da vam pokažem kako ostajem u formi dok sam trudna. To je veoma teško izvesti - kaže Vilijams na početku potpuno novog videa.

Nakon što je uvela ljude u svoj sadržaj, Serena je prešla na zagrijavanje, za koje je naglasila da je veoma bitan dio treninga i kada niste u drugom stanju.


Među prvim vježbama za zagrijavanje su i vježbe za kukove, koje radi desetak puta, kako bi opustila stalno zategnute mišiće.

Nastavila je prešavši na traku za hodanje i trčanje. Kako govori teniserka, obično voli da hodanje obavlja napolju, ali je i traka veoma korisna.

Zna se, trening jedne teniserke, makar bila i u drugom stanju, ne može proći bez treninga za ruke. Uzela je malu loptu za trening i radila vježbe njom. Navela je da u nekoliko vježbi možete dobro razdrmati mišiće.


Nekoliko videa

Serena je snimila nekoliko videa u kojima je podijelila svoju rutinu vježbanja s njenim pratiocima i sigurno je jedna od sportašica koje žene mogu pratiti kao odličan način da ostanu u formi i u toku trudnoće.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.